PKK elebaşı Mustafa Karasu, İmamoğlu'na sahip çıktı

Terör örgütü PKK'nın elebaşlarından Mustafa Karasu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya 'Ahmak' sözleri ile hakaret eden Ekrem İmamoğlu'na sahip çıktı. Karasu, "Demişse ne olmuş yani? İmamoğlu'na yapılan HDP'ye yapılmış gibidir." dedi

GİRİŞ 18.01.2023 18:05 GÜNCELLEME 18.01.2023 18:24
Bu Habere 251 Yorum Yapılmış

Terör örgütü PKK'nın elebaşlarından Mustafa Karasu, terör örgütüne yakın medya organında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na sahip çıktı. 

"İMAMOĞLU'NA YAPILAN HDP'YE YAPILMIŞTIR"

Örgütün sözde yayın organına konuşan Karasu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun yargılanması ve ceza alması ile ilgili, "İmamoğlu'na nasıl uydurmayla bilmem ahmak demiş ya ahmak diyebilir. Ne olacak yani? Yani o da zaten şeye söylemiş. Süleyman Soylu'ya söylemiş. Onun için ceza veriyor ya. İmamoğlu'na niye yapılıyorsa HDP'ye yapılan odur." dedi.

"HDP YASAL KURULMUŞ BİR PARTİ DEĞİLDİR"

"HDP bir binada şey değil yasal kurulmuş bir parti de değil. Yani HDP kalkışmaların ortaya çıkardığı bir parti." diyen Karasu AK Parti ve MHP İttifakı'nı yıkmaları gerektiğini söyledi.

"AK PARTİ VE MHP'Yİ YIKAMAZSAK BİZİ YOK EDECEKLER"

Karasu, "Saldırılar daha da gelişebilir yani. Bu yönüyle biz halka çağrı yapıyoruz. Halkımız bütün kurumlarına sahip çıkmalı, demokrasi mücadelesine katılmalı. AKP, MHP faşizmini yıkmak için saldırılar ne olursa olsun bu mücadele ısrar etmeli. Yoksa yok edecekler bizi." diye konuştu.

KAYNAK: SABAH
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 251
  • Keklikoglu 1 yıl önce Şikayet Et
    Zaten yok olacaksın desteklediklerinle, vatan haini köp
    Cevapla
  • Ziyaretçi 1 yıl önce Şikayet Et
    Eee Meral Abla da Ekrem'e çok ama çok sahip çıkıyor. HDPKK da sahip çıkıyor zaten. Kim kiminle o zaman.. Ülkücü Meral Abla Ekrem i aday etmek için yanıp tutuşuyor. Kandil de öyle.
    Cevapla
  • sadık ülke 1 yıl önce Şikayet Et
    vayy köpek vayyy sende kürt olacaksın bizim gibi duyarlı kürtlerin hakkını arayacaksın kalk oradan tasması başkasının elinden olan köpek.
    Cevapla
  • Sivaslı Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    İT, İTİN, KUYRUĞUNU BIRAKMAZMIŞ. Hainler için yaşasın Cehennem. Bu aziz millet, daha ne zaman anlayacak, bunların hepsinin bir olduğunu. Başka TÜRKİYE YOK, ülkemize sahip çıkalım. Hainlere ve hainlere destek olanlara, fırsat vermeyelim.
    Cevapla
  • Ormancı 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu ülkede yaşayan herkes İsrail'in "Arz-ı Mev'ud, yani "Vadedilmiş Topraklar " haritasını incelesin. Göreceksiniz ki Güneydoğu Anadolu bölgesinin tamamı ile Doğu Anadolu'nun güney kesimleri o haritanın içine giriyor. Bu durumda Hakkari, Şırnak, Van, Mardin, Urfa, Gaziantep, Kilis, Diyarbakır, Batman, Siirt, Bitlis illeri başta olmak üzere bu bölgelerde yaşayan pek çok Türk, Kürt, Arap , Zaza kardeşimiz İsrail'in toprakları üzerinde oturuyor. Haritayı inceleyin. Oynanan oyunu görün.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Serik'te köpeklerden kaçan çocuk arabanın altında kaldı
Son yapılan anket ortaya çıktı! CHP iktidar olur mu?