Türkiye ve ABD arasındaki F-35 görüşmesi sonrası açıklama

Milli Savunma Bakanlığı, Türk ve ABD Savunma Bakanlıkları heyetlerinin Washington'da gerçekleştirdiği F-35 istişareleriyle ilgili açıklama yaptı. Bakanlık, heyetlerin istişarelerin devamı konusunda aynı fikirde olduklarını belirtti.

Türkiye ve ABD arasındaki F-35 görüşmesi sonrası açıklama
Türkiye ve ABD arasındaki F-35 görüşmesi sonrası açıklama
GİRİŞ 19.01.2023 20:09 GÜNCELLEME 19.01.2023 20:10
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Milli Savunma Bakanlığı'ndan Türkiye ile ABD arasında gerçekleşen ikinci F-35 istişare toplantısıyla ilgili açıklama geldi.

Bakanlıktan yapılan açıklama şu şekilde:

Türk ve ABD Savunma Bakanlıkları heyetleri ilki Ankara’da yapılan F-35 istişarelerin ikinci turunu 18 Ocak 2023 günü Washington/ABD’de icra etmişlerdir.

Heyetler istişarelerin devamı konusunda mutabık kalmışlardır.

Müteakip toplantının 2023 İlkbahar aylarında Ankara’da icra edilmesi planlanmaktadır.,

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 17
  • Özgür Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Abd. Her konuda daima kendi çıkarları için Türkiye yi oyalayarak zaman kazanarak istediğini yaptırıyor ve sonunda hep kazanan abd. kaybeden ise sadece Türkiye olur. Abd. Ne kadar Türk düşmanları varsa hep onların yanında yer alıp; Türkiye ye karşı kullanmak için onlara en ağır silahları veriyor. Böyle müttefiklik olmaz olsun... Türk yetkilileri; Abd. Yetkililere şunu neden söylemiyorlar! Şayet gerçekten dost müttefikimiz iseniz neden istediğimiz silah ve uçakları bize vermeyip, düşmanlarımıza veriyorsunuz? Ayrıca siz bizimle müttefiksiniz yoksa kandilerine verdiğiniz silahları bize karşı kullanan pkk. Terörün müttefikisiniz? Bunları resmi olarak sorun ki gerçek yüzleri ortaya çıksın.
    Cevapla
  • Mahmut bozbay 1 yıl önce Şikayet Et
    ABD DÜNYANIN en namusuz ülkesidir
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ayıdan post, ABD den dost olmaz.En büyük düşman siyonist ABD dir.
    Cevapla
  • Ayân 1 yıl önce Şikayet Et
    Kim, kimi oyalıyor anlamadık ?
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    gelecek F35 de gelecek
    Cevapla
  • MURAT 1 yıl önce Şikayet Et
    abd nin içine düştüğü acziyete bakarmısın.Türkiyenin s 400 ünden tedirgin oluyor.korkuyor.f 35 sahibi olmamızdan çekiniyor.ödemesini yaptığımız uçakların parasını vermekten aciz.Natodan çıkmamızdanda ürküyor.ruslarla komşuluğumuzdanda korkuyor...Yahu Natoyu biz sırtlamışız biz.
    Cevapla
  • Fazil 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben diyorum bu oyalamadan başka bir şey deyildir biz başımızın çaresine bakmalıyız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Birleşmiş Milletler'den son dakika Refah açıklaması! İsrail'e sert tepki
Meteoroloji'den 28 ile uyarı! Bu illerde yaşayanlar dikkat