Tartışma alevlenince lüks cipin üzerine benzin döküp ateşe verdi

Ankara'nın Çankaya ilçesinde lüks cipin yanı başında tartışan iki kişiden biri, üzerine benzin döktüğü aracı ateşe verdi. Cipi ateşe veren kişi olay yerinde uzaklaşırken, araç ise kullanılmaz hale geldi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Tartışma alevlenince lüks cipin üzerine benzin döküp ateşe verdi
Tartışma alevlenince lüks cipin üzerine benzin döküp ateşe verdi
GİRİŞ 19.01.2023 20:33 GÜNCELLEME 19.01.2023 20:50
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Olay, saat 17.00 sıralarında Ankara'nın Çankaya ilçesi Gökkuşağı Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre kimliği belirsiz 2 kişi, 34 CLK 963 plakalı lüks cipin yanı başında tartışmaya başladı.

Tartışmanın büyümesi üzerine iki kişiden biri, elindeki bidonun içinde bulunan benzini cipin üzerine döküp, aracı ateşe verdi. Cipi ateşe veren kişi olay yerinden uzaklaşırken, çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi.

Olay yenine gelen itfaiye ekiplerince yangın söndürülürken, cip ise kullanılamaz hale geldi. Olayla ilgili başlatılan inceleme sürdürülüyor. 

KAYNAK: DHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    cılkı çıkmış plaka olay uyumu
    Cevapla
  • Cemaldemir 1 yıl önce Şikayet Et
    Idam edilsin
    Cevapla
  • Yorum 1 yıl önce Şikayet Et
    Porche
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hamas'a "terör örgütü" diyen İmamoğlu, metrolarda protesto edildi!
Kâbe'nin içinden son görüntüler paylaşıldı