Emekli Astsubaylar Derneği'nden BAYKAR'a destek açıklaması

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği, BAYKAR önünde açıklama yaptı. Açıklamada, "Dünya gıpta ile takip ederken terörle mücadelemizin omurgasının iç siyasetin hedefine konulmak istenmesi, en hafif siyasi hezeyandır" denildi.

Emekli Astsubaylar Derneği'nden BAYKAR'a destek açıklaması
Emekli Astsubaylar Derneği'nden BAYKAR'a destek açıklaması
GİRİŞ 21.01.2023 17:26 GÜNCELLEME 21.01.2023 17:31
Bu Habere 49 Yorum Yapılmış

TEMAD üyesi grup, Bahçeşehir'de bulunan BAYKAR Teknoloji Özdemir Bayraktar Milli Teknoloji Merkezi önünde toplandı. Ankara'dan gelenlerin de bulunduğu grup adına açıklamayı TEMAD Genel Başkanı Hamza Dürgen yaptı.

Dürgen, "Dünya gıpta ile takip ederken terörle mücadelemizin omurgası, göz bebeğimiz, milli değerimiz, savunma sanayimizin iç siyasetin hedefine konulmak istenmesi, en hafif siyasi hezeyandır" dedi.

Dürgen, "Öyle inanıyoruz ki, zirvede olan BAYKAR adı zikredilerek asıl hedef gösterilmek istenilen, sağlam temeller üzerine oturtulduğu anlaşılan Türk savunma sanayisidir. Ortaya çıkarttığı milli güç ve değiştirdiği dengeler, artık bazı odakları rahatsız etmeye başlamıştır. İşte tamda bu sebepten dolayı, bizde güçlü savunma sanayimizin, sembollerden biri olarak gurur duyduğumuz; kurucuları, yöneticileri, mühendisleri ve çaycısına kadar, uzanan şerefli emek zinciri çalışanlarına sonsuz saygı ve desteğimiz burada, yanlarında, BAYKAR firması önündeyiz. Amacımız; İHA/SİHA, BAYRAKTAR ve KIZILELMA gibi milli projelerin tekerine taş koydurtmamaktadır" diye konuştu.

KAYNAK: DHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 49
  • tuzsuzdelibekir 1 yıl önce Şikayet Et
    m.muharip uçağı 5//2016 projelendirildi. TUSAŞ TEİ TAİ vs. Devletten ne kadar destek aldı? Kızılelma ne zaman start aldı?Devletten destek aldı mı ?devlet desteği olmadan bu işleri yapmak kolay mı? Bu iş iha siha satarak kazanılacak paralar la olacak iş değil ! Dünyadaki hangi uçak fabrikasının arkadasında devlet desteği yok? Gerçekten bunu yapmak çılgınlık! iç hem dış engellemelere rağmen başarı! Nihat Genç Bayraktara yapılan bu iftira tek başına %5 oy kazandırdı ütopik olabilir ama, Sn. Erdoğandan sonra ışık olarak gördüğüm lider Bayraktarlardan çıkacağına inanıyorum, çile le gözyaşı ile hedeflerine ve idollerine doğru ciddi bedeller ödeyerek yürüyen belkide en genç lider olacak.
    Cevapla
  • Başkan RTE fedaisi 1 yıl önce Şikayet Et
    Savunma sanayimize bir şey diyemiyorlar güçleri yetmiyor.Göz bebeğimiz BAYKAR'ı hedef göstererek ,aslı astarı olmayan yalan ifadelerle yıpratmaya çalışıyorlar. HAÇLI VE SİYONİSTLERİN GÖNÜLLÜ UŞAKLARI SAVUNMA SANAYİMİZİ ÇÖKERTMEK İÇİN FIRSAT KOLLUYORLAR. ALLAH CC FIRSAT VERMESİN. CHP VE SOL ZİHNİYETE.
    Cevapla
  • ALİ OSMAN COŞKUN 1 yıl önce Şikayet Et
    Türk Silahlı Kuvvetlerınin çok önemli kesimini oluşturan ,emeklisiyle -çalışanıyle 2.000 000'u bulan Astsubayların en üst sivil kuruluşu olan""TEMAD"ın açıklamaları çok yerinde olmuştur.Savunma Sanayimizin gelişmesi ve dışa bağimlılıktan kurtulması için çalışan herkese sonsuz şükranlarimı sunuyorum.
    Cevapla
  • ALİ OSMAN COŞKUN 1 yıl önce Şikayet Et
    Milli Harp Sanayi hamlelerini yürekten destekliyorum..Savunma sanayi girişimlerini bu uğurda gece gündüz demeden çalışan bütün kahramanlara şükranlarımı sunuyorum.Sağolsunlar,varolsunlar.MİLLİ SAVUNMA PARTİLER ÜSTÜ BİR DAVADIR PARTİLERE VE KİŞİLERE İNDİRGENEMEZ.Tabiki Savunma Sanayi girişimlerinin arkasında siyasi irade olması ve her türlü desteği vermesi çok önemli ve olması gereken yapılmıştır.Türk Silalı Kuvvetlerinin en önemli gücü olan Astsubayların temsil edildiği en üst sivil kuruluşu olan TÜRKİYE EMEKLİ ASTSUBAYLA DERNEĞİ (TEMAD)'ın açıklamaları çok önemli.Ilgililere teşekkür ederim.
    Cevapla
  • Baygolge34 1 yıl önce Şikayet Et
    Babayanında çok umurundaydı, adam başkanı abd, AB seçecek zannediyor. Türk milleti umurunda değil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özgür Özel'i bugün kabul edecek
Milli Eğitim Bakanı Tekin'den öğretmen atamalarına ilişkin açıklama