Gönül Dağı 84.bölüm fragmanı: 'Geldiğimizden beri damadın yüzünü gören cennetlik!'

Hiç vakit kaybetmeden Dilek’in yerini doldurmak isteyen Yasemin’in gösterdiği tavır Gönül Dağı 84.bölüm fragmanına damgasını vurdu. Taner ile evlilik sürecini hızlandırmak isteyen Yasemin, ‘O nişan da olacak, o düğün de!’ diyerek restini çeker.

GİRİŞ 28.01.2023 09:48 GÜNCELLEME 28.01.2023 09:48
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Gönül Dağı’nda Dilek’in hasretiyle yanıp tutuşan Taner, onu kalbinden söküp atamaz ve o boşluğu kimsenin dolduramayacağını vurgular. Ondan başkasını asla sevemeyeceğinin altını çizen Taner, kendisi için bu saatten sonra hiçbir şeyin önemi kalmadığı için Yasemin’le evlilik yoluna girmeyi kabul eder. Gönül Dağı’nda aşık olmadığı biriyle yuva kurmayı göze alan Taner’in apar topar karar vermesi özellikle amcaoğullarını bir hayli düşündürür.

Teşkilat yeni bölüm fragmanında sağ gösterip sol vuruyorlar! Düğümler tek tek çözülüyorTeşkilat yeni bölüm fragmanında sağ gösterip sol vuruyorlar! Düğümler tek tek çözülüyor

Gönül Dağı 84.bölüm fragmanında Dilek’in yerine geçmek ve Taner’in sevgisini kazanmak için can atan Yasemin’in elini çabuk tutması dikkatlerden kaçmaz. Sürecin hızlı bir şekilde ilerlediğinin farkına varan amcaoğulları şaşkınlığını gizleyemezken, Yasemin de hiçbir aksilik çıkmadan Taner ile bir an önce hayatını birleştirmenin derdine düşer.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 7
  • Sefer 1 yıl önce Şikayet Et
    Yasemin dizi den ayrılsın
    Cevapla
  • Selda selda 1 yıl önce Şikayet Et
    Biran önce yaseminin diziden çıkarılması lazım, bu diziye girdi nefret ettik diziyi izlemiyoruz
    Cevapla
  • Fer 1 yıl önce Şikayet Et
    Yav arkadaş nasıl bi senaryo bir rahata ermedi adamlar
    Cevapla
  • ökkeş 1 yıl önce Şikayet Et
    dizi bozulmaya başladı eski keyfi kalmaz oldu
    Cevapla
  • Vatandas 1 yıl önce Şikayet Et
    Taner + Ögretmen Evlenecek bununla degil birseyler olacak ve Taner vazgececek.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gazze'de toplu mezar dehşeti! Canlı canlı gömmüşler
Erdoğan sinyali vermişti! Cezası 10 katına çıkıyor