Başkan Erdoğan, Lyon'daki Türk vatandaşlarına seslendi! Büyük zafer elde edeceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Lyon'daki vatandaşlara telefonla seslenerek, Türkiye'de yapılacak 2023 seçimleriyle ilgili Lyon'da daha büyük bir zafer elde edeceklerine inandığını söyledi.

GİRİŞ 23.01.2023 04:01 GÜNCELLEME 23.01.2023 04:07
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Dış İlişkiler Başkanı Efkan Ala'nın başkanlığındaki heyet, Avrupa'nın farklı şehirlerinde halkla buluşmalar çerçevesinde Fransa'nın Lyon kentinde Türk vatandaşlarıyla bir araya geldi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan da Ala'nın telefonu aracılığıyla vatandaşlara seslendi.

Erdoğan, Türkiye'de yapılacak 2023 seçimleriyle ilgili Lyon'da daha büyük bir zafer elde edeceklerine inandığını belirtti.

"BURADAKİ BAŞARILAR BİZİM ÖVÜNÇ KAYNAĞIMIZ OLACAKTIR"

Fransa'da Lyon'un dışındaki başka şehir ve eyaletlerde de bu başarının artarak devamını beklediğini aktaran Erdoğan, "Buradaki başarılar bizim övünç kaynağımız olacaktır. Dolayısıyla sizlere Türkiye'den en kalbi duygularla selam ve sevgilerimi gönderiyorum." dedi.

"GELECEĞİNİZ AYDINLIK OLSUN"

Erdoğan, dün Bursa'da muhteşem bir toplulukla beraber olduklarına değinerek "Aldığım resmi rakamlarla Bursa'da 120 bin kişinin katıldığı açılış törenimizi ve mitingimizi yaptık. Bu dalga dalga büyüyor. Bu hafta da inşallah Denizli'de olacağız. Denizlililerle sizlere selamlarımızı ve sevgilerimizi göndereceğiz. Hepinize iyi akşamlar diliyorum, geleceğiniz aydınlık olsun." diye konuştu.

Lyon'daki heyette İstanbul Milletvekili Zafer Sırakaya, Adıyaman Milletvekili Fatih Toprak ve 26. Dönem Elazığ Milletvekili Ömer Serdar da yer aldı.

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 20
  • Erkan 1 yıl önce Şikayet Et
    Almanya'da ki Türkler de senin yanında Cumhurbaşkanım
    Cevapla
  • dışardakiler 1 yıl önce Şikayet Et
    Burada yaşamayan adam neden oy veriyor?
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Farketmez oda bizim partimiz ama Erdoğan don defa seçelim
    Cevapla
  • YA HAK gelcek 1 GÜN 1 yıl önce Şikayet Et
    YA. HAK GELECEK 1 GüN GÖREeCEKSiNİZ ÜLKEYE YENİDEN REFAH GELECEK
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    saçmalama birader hiçbir Gurbetçi Türkiye siz Vatan da yatırımsız değildir benim dahi 300.000 Euroluk Türkiye de Emlak yatırımım mevcut neo demek burda yaşamayan andaval Türkiye ye girerken Albayrağı gördüğümüzde kalbimiz yerinden fırlarcasına atar Türkiye de yaşayan sizler kıymetini dahi udrak etmekten uzaksınız menfaatperestler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti yerel seçimlerde neden oy kaybetti? İşte en çok verilen cevap
İzmir'de ortalık savaş alanına döndü!