Kızılcık Şerbeti 14.bölüm fragmanında duygu seli yaşatacak itiraf! Duyanları mest etti

Umut’u iyileştirmeye çalışan Nursema’nın, ‘İyi ki bir araya geldik, o kadar huzurluyum ki. İyi ki varsın’ diyerek duygularını itiraf etmesi Kızılcık Şerbeti 14.bölüm fragmanına damgasını vurdu.

GİRİŞ 28.01.2023 09:34 GÜNCELLEME 28.01.2023 09:34
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kızılcık Şerbeti 14.bölüm fragmanında, Kıvılcım’ın evinde keyifli vakit geçiren Mustafa’nın mutluluğu gözlerinden okunurken, zor da olsa arayı düzelten Umut ile Nursema birbirlerine duygularını açarlar. ‘Demek ki neymiş, ilk başta can sıkıcı gibi şeyler içine girince bambaşka bir hal alabiliyormuş’ diyen Kıvılcım, Ömer’in yanında olmaya devam eder ve desteğini asla esirgemez.

Show TV Sipahi’den hayal kırıklığına uğratan karar! Ekranlara veda etmesinin nedeni…Show TV Sipahi’den hayal kırıklığına uğratan karar! Ekranlara veda etmesinin nedeni…

Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanında Leman, Kıvılcım ile Ömer’in görüşmeye devam ettiğini öğrenince öfkesine bir kez daha hakim olamazken, Abdullah ise ailevi durumları konuşmak üzere Alev ile yemek organize eder.

Kızılcık Şerbeti’nde boşanmanın eşiğine gelen Fatih ise evliliğini kurtarabilmek adına harekete geçerken, ‘Benden ömür boyu kurtuluş yok sevgilim!’ diyerek kendisini Doğa'ya affettirmeye çalışır.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • Salih 1 yıl önce Şikayet Et
    Bilinçli olmayan milyonlarca insan izliyor yazıktır devletimizin değerlerimize sahip çıkması koruması görevidir
    Cevapla
  • Elhamdülillah 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu dizi ve benzeri olanlar bence yasaklansın, bunlar İslam dinini çok kötü yansıtıyorlar. Kasten yapılıyor. Algı ile dinimizi değiştirmek niyetindeler. illaki dini içerikli film/dizi yapmak istiyorlar ise o zaman Kuran da geçen Mucizeler var onları çevirsinler oynasınlar! Şuan ki sözde Z kuşağı İslam dinini hiç bilmiyor ve bildikleri de hep yanlış ...
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Saçma sapan diyaloglar..Sanki evli dindar erkeklerin kadınlarla gönül eğlendirmeleri bu çevrelerde kabul edilebilirmiyormuş algısını veren..senaryosunu batılı oryantalistler yazmış sanırım..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Rusya’da akıllara zarar kaza, facia böyle geldi! Yolcu otobüsü nehre uçtu: Ölüler var...
Dünya Bankası’ndan Kanal İstanbul açıklaması: Yer almıyor