Son Dakika... Ağrı'da askeri araç devrildi: İki şehidimiz var!

Son dakika haberi... Ağrı'da sınır devriye görevi için yola çıkan askeri araç, yoldaki buzlanma nedeniyle kaza yaptı. Kazada 2 asker şehit oldu. Bakan Akar, şehit askerler için başsağlığı mesajı yayımladı.

Son Dakika... Ağrı'da askeri araç devrildi: İki şehidimiz var!
Son Dakika... Ağrı'da askeri araç devrildi: İki şehidimiz var!
GİRİŞ 24.01.2023 16:55 GÜNCELLEME 24.01.2023 17:02
Bu Habere 52 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde askeri aracın şarampole devrilmesi sonucu ağır yaralanan 2 asker, kaldırıldıkları hastanede şehit oldu.

Türkiye-İran sınır hattında bulunan güvenlik duvarının yanındaki yolda arama tarama faaliyeti yapan askeri araç, kar ve buzlanma nedeniyle şarampole devrildi.

Kazada ağır yaralanan 2 asker, kaldırıldıkları Doç. Dr. Yaşar Eryılmaz Doğubayazıt Devlet Hastanesinde şehit düştü.

Olayla ilgili Doğubayazıt Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

BAKAN AKAR'DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, şehit olan 2 asker için başsağlığı mesajı yayımladı.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Kahraman silah arkadaşlarımız Uzman Çavuş Muammer Ay ve Ulaştırma Sözleşmeli Er Ali Arslan yaralanmış, personellerimiz derhal hastaneye sevk edilmiş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuşlardır. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz." ifadelerine yer verildi.

Bakan Akar da yayımladığı mesajda, "Kahraman şehitlerimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet, kederli aileleri ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim." ifadelerini kullandı.

KAYNAK: AA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 52
  • Necati 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanları Cennet olsun
    Cevapla
  • Hans 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu araçları kullananları bir zahmet açıklayın ezik aptallar 18-19 yaşındaki asker şoförler on yirmi asker taşıyor demi o araçlarda, sizin yapacağınız araçta bukadar organize bukadar soforlerinizde bu işte yalan diyen karşıma çıksın...!
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Acemi, işin ehli olmayan şoförlere teslim ediyorsunuz araçları, ondan sonra Allah'a emanet. Yazık ki ne yazık... Sorumluluğu olanlara bedelini mutlaka fazladıyla ödettirilmelidir...
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin
    Cevapla
  • Yolcu 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin şehitlerimize
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kamuda tasarruf dönemi! İlk etapta bin araç satılacak
Meteoroloji'den 35 ile son dakika uyarısı: Dikkatli ve tedbirli olun!