Askerlik yerleri açıklandı! Sınıflandırma sonuçları belli oldu

Şubat, Mart, Nisan 2023 döneminde silah altına alınacak yedek subay, astsubay adayları ile erlerin sınıflandırma sonuçları belirlendi.

Askerlik yerleri açıklandı! Sınıflandırma sonuçları belli oldu
Askerlik yerleri açıklandı! Sınıflandırma sonuçları belli oldu
GİRİŞ 25.01.2023 10:26 GÜNCELLEME 25.01.2023 11:24

2023 Şubat - Mart - Nisan ayında askerlik görevini yapacak olan vatandaşlar, hangi şehirde vatani görevini tamamlayacağını öğrenmek istiyor. Milli Savunma Bakanlığı tarafından belirlenen askerlik yerleri duyuruldu. MSB / e Devlet askerlik yerleri sorgulama linki erişime açıldı.

MSB'DEN AÇIKLAMA

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Şubat, Mart, Nisan 2023 döneminde silah altına alınacak yedek subay, astsubay adayları ile erlerin sınıflandırma sonuçları belirlendi." denildi.

ASKERLİK YERİ SORGULAMA İÇİN TIKLA

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den 17 il için sarı kodlu alarm! Hem kuvvetli sağanak hem aşırı sıcak uyarısı
Çaldıkları motor başka hırsızlar tarafından çalındı!