CHP’li 9 büyükşehir belediye başkanından Kılıçdaroğlu’na tam destek!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin 9 büyükşehir belediye başkanı ile bir araya geldi. Belediye başkanları Kılıçdaroğlu'na desteklerini iletti.

GİRİŞ 26.01.2023 00:51 GÜNCELLEME 26.01.2023 00:51
Bu Habere 104 Yorum Yapılmış

Altılı Masa, 26 Ocak Perşembe günü önemli bir toplantı gerçekleştirecek. Altılı Masa, toplantısı öncesi CHP Genel Merkezi kritik bir toplantıya ev sahipliği yaptı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin büyükşehir belediye başkanları ile bir araya geldi. CHP Genel Merkezi'ndeki basına kapalı görüşmeye, Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun da katıldı.

Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu’nun da aralarında olduğu 9 büyükşehir belediye başkanı ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu görüştü. Söz konusu toplantı yaklaşık bir buçuk saat sürdü.

"BİZ DE SAHAYA ÇIKIP ÇALIŞMAK İSTİYORUZ"

Başkanlar, Kılıçdaroğlu’na ortak bir dille “Biz sizin olmanızı istediğimizi söylüyoruz ama bir an önce açıklanırsa biz de sahaya çıkıp çalışmak istiyoruz” dediler.

İMAMOĞLU: "VERİMLİ BİR SOHBET YAPTIK"

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, toplantıyı sosyal medya hesabı üzerinden değerlendirdi.

İmamoğlu, "Büyükşehir Belediye Başkanları olarak bugün Ankara’da Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile genel seçimler ve yerel yönetimler üzerine verimli bir sohbet yaptık." ifadelerini kullandı. 

TORUN: "GENEL BAŞKANIMIZA DESTEKLERİNİ İFADE ETTİLER"

Torun, toplantı konusunda yaptığı açıklamada, "Belediye başkanlarımız zaman zaman açılışlarında, belli toplantılarda Sayın Genel Başkanımıza desteklerini ifade ettiler. Bugünkü toplantı kendilerinin görüş alışverişinde bulunmak, belli sorunlarını aktarmak, hizmetlerini ifade etmek ve Sayın Genel Başkanımızla bu konudaki düşüncelerini aktarmak üzerine geldiler." ifadelerini kullanmıştı.

 

Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 104
  • ANALİZBAKIŞ 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir parti için ve genel başkanı için çok acı ve utanç verici bir durum, düşünebiliyormusunuz genel bakana kendi belediye başkanları tarafından destek olma açıklaması yapmaları zorunda kalmaları ne kadar vahim. Birlik yok, köstek çok ihanet hainlik gırılagidiyor ve bunlar devleti yönetecek öylemi, zaten kılıçtaroğlu kendi partisinden destek görseydi, dışarıdan 6lı masadan dilencilik yapmazdı
    Cevapla
  • Maamut 1 yıl önce Şikayet Et
    Mahmut
    Cevapla
  • TemholGemun 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence Belediye Başkanlarının amacı Kılıçdaroğlu'na destek değil, Kılıçdaroğlu'ndan kurtulmak. Aday ol deyip Erdoğan'ın karşısında yenilmesini sağlayıp Kılıçdaroğlu'nu ebediyen siyasetten silmek.
    Cevapla
  • aksaray 1 yıl önce Şikayet Et
    ey belediye başkanları siz akp yemi çalışıyorsunuz. kardeşim kılıçdaroğlu erdoğan karşısında 10 defa seçim kaybetti. bu seçimide gine erdoğan kazansın diye kılıçdaroğlunu öne itiyorsunuz. yazık değilmi ada gelmiş 75 yaşına adam zaten yaşlanmış takatı kalmamış yazıktır yahu partinizde hiçmi genç aklı başında bir adam yok ya.
    Cevapla
  • Hahaha 1 yıl önce Şikayet Et
    Geliyor gelmekte olan
    Cevapla
  • KÜRT OĞLU 1 yıl önce Şikayet Et
    Kılıçdaroğlu'nu CHP'nin başından ancak Cumhurbaşkanlığına aday yaparak gönderebileceklerini biliyorlar. Helal olsun!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Azerbaycan 'Tarihi bir olay' diyerek duyurdu! Ermenistan kabul etti
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi