Genç mühendisin kahreden ölümü!

İstanbul Üniversitesi Teknik Üniversitesi (İTÜ) Makine Mühendisliği 3. sınıf öğrencisi Erdem Akın babasının çalıştığı inşaatın 2. katından düştü. Hastaneye kaldırılan genç kurtarılamadı. Akın’ın yakınları ve arkadaşları acı haberle yıkıldı.

Genç mühendisin kahreden ölümü!
Genç mühendisin kahreden ölümü!
GİRİŞ 26.01.2023 07:44 GÜNCELLEME 26.01.2023 07:44
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

İstanbul Erkek Lisesi'nden mezun olan ve İTÜ'de Makine Fakültesi 3. sınıf öğrencisi Erdem Akın, dün Silivri Selimpaşa'da bir çatıda çalışan demir ustası babası Mustafa Akın'ı ziyarete gittiği sırada inşaat halindeki binanın 2. katından ayağının demire takılmasıyla düştü.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan genç, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Gencin cenazesi otopsi işlemlerinin ardından ailesine teslim edildi. Erdem Akın, dün Esenler Yavuz Selim Camii'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Sultangazi'deki Habipler Yayla Mezarlığı'nda toprağa verildi. Baba Mustafa Akın'ın cenazede ayakta durmakta zorlandığı görüldü.

Gencin vefatının ardından İTÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Koyuncu, "Vefat haberini üzüntüyle öğrendiğim, Makine Fakültesi öğrencimiz Erdem Akın'a Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum" şeklinde mesaj yayımladı.

"HER ZAMAN GÜZEL ANILARINLA HATIRLANACAKSIN"

Talihsiz gencin arkadaşları da sosyal medyadan duygularını dile getirdi. Akın'ın bir arkadaşının mesajı yürek burktu:

"Bugün aldığım telefonla haberi alan herkes gibi ben de bir süre inanamadım. Çok erkendi be kardeşim. Tertemiz kalpli, ender bulunan, kimsenin hakkında kötü düşünmediği biriydin. Her zaman güzel anılarınla hatırlanacaksın. Halı sahaların Ozan Tufan'ı, Bağcılar'ın en güzel çocuğu. Mekânın cennetin olsun."

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 12
  • Eyüp 1 yıl önce Şikayet Et
    Yüce ALLAH rahmet etsin mekanı cennet olsun inşallah ailesi ve sevenlerine sabırlar diliyorum
    Cevapla
  • Can 1 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl düşer yani bu genç yani insan eliyle bir şeyi tutar yazık olmuş
    Cevapla
  • malkoçoğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin Rabbim ailesine sabırlar versin
    Cevapla
  • sinan 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet etsin ailesine sabır versin genç yaşta gelecek vaat eden bir kardeşimiz lakin takdir Yüce Yaratıcının ondan geldik ve yine ona döneceğiz
    Cevapla
  • Elazigli 2323 1 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH rahmet eylesin nur içinde yatsın ınş. Anasina babasina sabırlar versin RABBİM ins.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İBB'ye Edanur tepkisi
Süper Lig'de teknik direktör kıyımı! İnanılmaz rakam...