6'lı masanın adayını duyuracağı tarih açıklandı

Cumhurbaşkanlığı seçimleri için geri sayım devam ederken 6'lı masada adaylık krizi her geçen hafta derinleşti. Gelen son dakika iddialarına göre ise 6'lı masanın adayını açıklayacağı tarih netlik kazandı.

GİRİŞ 27.01.2023 10:32 GÜNCELLEME 27.01.2023 12:14
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Altılı masanın ikinci tur kapsamındaki 11'inci toplantısı, İYİ Parti Genel Merkezi'nde yapılırken adaylık konusunda yine bir açıklama yapılmadı. Toplantının ardından ise siyaset kulislerini hareketlendiren bir iddia ortaya atıldı.

BİR SONRAKİ TOPLANTI SAADET PARTİSİ'NDE

Bir sonraki toplantının Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Temel Karamollaoğlu'nun ev sahipliğinde, 13 Şubat 2023 Pazartesi günü yapılacağı açıklandı.

ADAYIN AÇIKLANACAĞI TARİH 13 ŞUBAT

Gazeteci İsmall Saymaz, dün yapılan toplantının ardından alınan kararı da köşe yazısında duyurdu. Saymaz "Liderler 13 Şubat’ta Saadet Partisi’nin ev sahipliğindeki toplantıda adayın belirlenmesinde ve açıklanmasına anlaştı." dedi.

 

 

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 29
  • Tarık 1 yıl önce Şikayet Et
    Size oy verenin aklına tüküreyim. 6 niz ve masa altindaki ortaginiz adam etmiyor demekki de sizde amerikadan danisman getirmissiniz. Tukureyim sizin bilginize, insanliginiza, projelerinize. Reisin kesip attığı tirnak olamazsiniz.
    Cevapla
  • Nejmettin 1 yıl önce Şikayet Et
    Buardanar bide memleket yöntecek
    Cevapla
  • Bülent 1 yıl önce Şikayet Et
    Aday toplantının ev sahibi Temel Karamollaoğlu
    Cevapla
  • Yusuf 1 yıl önce Şikayet Et
    Düşünsenize ülke için bir karar alınacak 6+1 hepsi tek tek parti merkezlerinde görüşülecek sonra karar verilecek. Yani bunlardan bir cacık olmaz
    Cevapla
  • Ramazan kartal 1 yıl önce Şikayet Et
    Seçimden sonra açıklayın acele etmeyin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Atatürk ve Erdoğan'a hakaret eden DEM Partili gözaltına alındı
Son dakika: Bakan Fidan, Batı'ya tarihi uyarıyı yapıp ekledi: Dünyayı bekleyen asıl kriz..