Ümit Özdağ da paylaşmıştı! "Ukraynalı, İstiklal Marşı'nı CİMER'e şikayet etti" yalan çıktı

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın da paylaştığı Bazı basın yayın organlarında yer alan "Ukraynalı, İstiklal Marşı'nı CİMER'e şikayet etti" haberi yalan çıktı.

Ümit Özdağ da paylaşmıştı! "Ukraynalı, İstiklal Marşı'nı CİMER'e şikayet etti" yalan çıktı
Ümit Özdağ da paylaşmıştı! "Ukraynalı, İstiklal Marşı'nı CİMER'e şikayet etti" yalan çıktı
GİRİŞ 27.01.2023 21:49 GÜNCELLEME 27.01.2023 21:49
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

CİMER'den yapılan açıklamada, "İddia edildiği gibi bir başvuru söz konusu olmamıştır." denildi.

Bazı basın yayın organlarında haberi yapılan, sosyal medyada da paylaşılarak algı oluşturulmak istenen bir yalan haber daha çürütüldü. Son olarak, "Türk vatandaşlığı verilen Ukraynalı İstiklal Marşı'nı CİMER 'e şikayet etti" yalan haberi ortaya atılmıştı. Konuyla ilgili CİMER'den yapılan açıklamada, "İddia edildiği gibi bir başvuru söz konusu olmamıştır." ifadelerine yer verildi.

 

 

Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 7
  • Burak 1 yıl önce Şikayet Et
    Side de yaşıyorum burada artık Türkden çok Rus var kiralar yükselince herkes gitmek zorunda kaldı evi olanlar kaldı. Geçen gün markette arkamdaki Türk bayan Rus bir bayanla tartıştı sıra kavgası çıktı 6 7 Rus birleşti bende Türk arkadaştan yana oldum çünkü haklıydı hemen arkamda o vardı Rus kadın yanda reyon lara bakıp bekliyordu ben varım sırada demiş rusca ama anlamıyoruz sonra deli gibi bağırmaya başladı. Bende market çalışanına kameraya bakın orda görürsünüz kim sonradan geldi dedim Türk arkadaşı aldım çıktık dışarı olay büyümesin diye. Terbiyesiz bunlar sürekli oluyor küçük görüyorlar bizi defolup gitsinler
    Cevapla
  • Okan 1 yıl önce Şikayet Et
    Aynen aynen. Ukraynalıların TikTok videosunda "Türkler artık burada yabancı" şeklinde tabir ettiği Antalya'da, Ortodoks Hristiyanlar denizde vaftiz töreni düzenledi. Rus ve Ukrayna'lıların akın ettiği Antalya'da deniz kıyıları Vaftiz töreni için doldu taştı. Hadi buna da yalan deyin. Yeter artık be. Ülkemizi resmen istila etti lanet olasıcalar. Geçenlerde otobüse bindim kendimi Moskova’da sandım ya. Kadının biri şöförle kavga ediyor üstüne şöföre Rusça bilmediği için tepki gösteriyor. Yabancıya konut satışı ve parayla vatandaşlık satımı derhal durdurulmalı. Yaşayamaz olduk artık buraya gelen memur kaçmanın derdinde. Fırsatını bulan kaçıyor
    Cevapla
  • Yusuf 1 yıl önce Şikayet Et
    Tabi canım her şey yalan zaten. Geçen seneydi galiba Antalya’yı işgal eden ve parselleyen Ruslar ezandan rahatsız oldukları için dilekçe vermişlerdi.
    Cevapla
  • Ayşe 1 yıl önce Şikayet Et
    Kaç yaşına gelmiş daha bu yaştan sonra durulmamış
    Cevapla
  • abdulbaki 1 yıl önce Şikayet Et
    yalancılıkta chp ve kılıçdaroğlu ile yarışan bu mahluk, ne yapsada chp yi geçemez. bence kendini boşuna yoruyor. Biz Türk milleti olarak bu kadar yalancı bir adam tanımadık ama chp ye geçer ise emekleri boşa çıkmamış olur. nede olsa orası yalancı cenneti.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mahalle kafeleri Çırağan’la yarışıyor! Zıvanadan çıktılar
Olay açıklamalar! "Galatasaray, Mehmet Ağar, Ahmet Çakar..."