Evlat nöbetinde bin 246'ncı gün!

Çocuklarının PKK terör örgütü mensuplarınca dağa kaçırıldığını ileri süren ailelerin HDP il binası önündeki evlat nöbeti kararlılıkla sürüyor.

Evlat nöbetinde bin 246'ncı gün!
Evlat nöbetinde bin 246'ncı gün!
GİRİŞ 30.01.2023 12:56 GÜNCELLEME 30.01.2023 13:00

Farklı şehirlerden 3 Eylül 2019 tarihinde Diyarbakır'a gelerek oturma eylemi başlatan ailelerin evlat direnişi bin 246'ncı gününde devam ediyor.

9 yıl önce evladının PKK terör örgütü yandaşları tarafından dağa kaçırıldığını söyleyen Yusuf Ödümlü'nün babası Nurettin Ödümlü, çocuğunu almadan bir yere gitmeyeceğini belirtti.

Terör mağduru anne 30 yıldır evladının peşindeTerör mağduru anne 30 yıldır evladının peşinde

Her şey evlatları için! Diyarbakır annelerinin kararlılığı devam ediyorHer şey evlatları için! Diyarbakır annelerinin kararlılığı devam ediyor

Evlat nöbetine katılan ailelerden dağdaki çocuklarına çağrıEvlat nöbetine katılan ailelerden dağdaki çocuklarına çağrı

TÜGŞAV ve evlat nöbetindeki ailelerden PKK ve HDP'ye gözdağıTÜGŞAV ve evlat nöbetindeki ailelerden PKK ve HDP'ye gözdağı

Annelerin direnişi bin 231’inci gününde! 'Rojhat Çiftçi’yi almadan buradan ayrılmayacağım'Annelerin direnişi bin 231’inci gününde! "Rojhat Çiftçi’yi almadan buradan ayrılmayacağım"

KAYNAK: İHA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Akıncı İHA Reisi'nin helikopterini 2 saatte tespit etti: Dakika dakika neler yaşandı?
Levent Gültekin'den İBB Başkanı İmamoğlu'na Roma tepkisi: Babanın parasıyla mı?