Teşkilat 64.bölüm fragmanında kimsenin beklemediği gelişme! Ortalık fena karışacak

Teşkilat 64.bölüm fragmanında, ‘100.yıllarını kutlamaya hazırlanırlarken bizim de çok güzel sürprizlerimiz olacak!’ çıkışı yaklaşmakta olan tehlikenin habercisidir.

GİRİŞ 05.02.2023 15:37 GÜNCELLEME 05.02.2023 15:37
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Teşkilat 64.bölüm fragmanında operasyon yönetiminin bizzat Halit Başkan’da olduğunun vurgusu yapılırken bu kez savunma sanayiini hedef alacakları belirtilir. David Hartley, ‘Onlar hala füze sistemiyle ilgileniyoruz sansınlar bakalım’ diyerek sağ gösterip sol vurmaya çalışacaklarının mesajını verir.

Teşkilat’ın operasyonu başarıyla sonuçlanmasına rağmen Ömer ve Zehra peşlerine düşen düşmanlardan dolayı rahat bir nefes alamamıştır. Frederick’in Türk istihbaratının elinde olduğunu öğrenen Hartley, ekibi Kuzey Irak’tan çıkarmamak için tüm gücünü seferber eder.

Yavaş yavaş düşmanına ulaşmaya çalışan Efkar için ise hareket etme zamanı gelmiştir. Uzay ve Gürcan, yeni bir çıkış planı üzerinde çalışırken; Ömer ve Zehra’nın sahada bulundukları cendereden kurtulma çabaları, onları tehlikeli bir yola sokacaktır.

Yönetmenliğini Burak Arlıel’in yaptığı Teşkilat’ın oyuncu kadrosunda; Murat Yıldırım, Deniz Baysal Yurtcu, Gürkan Uygun, Turgut Tunçalp, Levent Can, Yunus Emre Yıldırımer, Serdar Yeğin, Ahmet Uğur Say, Ergün Metin, Seren Deniz, Yunus Narin, Atılay Uluışık, Cansu Büşra Tuman, Ebru Nil Aydın, Hande Dilan Hancı, Ela Naz Koçak rol alıyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 9
  • Kara 1 yıl önce Şikayet Et
    Diziyi resmen yok ettiler. Serdar olmayınca ve senaryo da basit olunca çekilmiyor.
    Cevapla
  • Ben 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu dizi artık ilgimi eskisi kadar çekmiyor. Amatör bir istihbarat örgütü havası var. Ayrıca baş karakterlerin gereksiz saçma sapan yakınlaşmaları da bu tür dizilerin izleyici kitlesini bıktırdı. Bu arada Sipahi dizisine yazık oldu. Kanal o diziyi Teşkilat la aynı saate koymalıydı.
    Cevapla
  • hüseyin 1 yıl önce Şikayet Et
    Dokuz oğuz 10 numara
    Cevapla
  • Sahin 1 yıl önce Şikayet Et
    Dokuz Oğuz Amma Fox da Biz ailecek Fox TV İz le mi yo ruzz
    Cevapla
  • Zafer Şahin 1 yıl önce Şikayet Et
    Diriliş deki esir düşme, moğolla cebelleşme, entrika tekrarları BULANTI derecesine geliyor. 33 padişah var devam edecekse bozdağ yapımın s3naryo tekrarlarına dikkat etmesi lazım. Ben de youtube dan hızlı gecerek izliyorum artık.
    Cevapla
  • Yavuz Beykoz 1 yıl önce Şikayet Et
    Teşkilat dizisinin bir ekip işi olmaktan uzaklaşması, Zehra ve Ömer in birbirlerine olan zaafları diziye heyecan yerine, vasat bir ruh katıyor, buda biz seyircileri oldukça sıkıyor, bu yüzden izlemeyi düşünmüyorum, biraz daha mantıklı senaryo lütfen, aşka meşke yer vermeyin. Saha da ismi bile olmayan kahramanları ön plana çıkarın, Zehra ve Õmer bıktırıyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Partili Çalkın'dan skandal paylaşımda bulunan DEM'li Koçyiğit'e tarihi cevap!
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek