15 Temmuz Derneği'nden 6'lı masaya tepki: FETÖ'cülerin mağdur gösterilmesini kınıyoruz

15 Temmuz Derneği, 6'lı masanın ortak mutabakat metninde FETÖ üyelerine yeşil ışık yakıldığı gerekçesiyle tepki gösterdi.

15 Temmuz Derneği'nden 6'lı masaya tepki: FETÖ'cülerin mağdur gösterilmesini kınıyoruz
15 Temmuz Derneği'nden 6'lı masaya tepki: FETÖ'cülerin mağdur gösterilmesini kınıyoruz
GİRİŞ 01.02.2023 17:31 GÜNCELLEME 01.02.2023 17:31

15 Temmuz Derneği, 6'lı masanın ortak mutabakat metninde FETÖ üyelerine yeşil ışık yakıldığı gerekçesiyle tepki gösterdi. Dernekten yapılan açıklama şöyle:

15 Temmuz Derneği olarak FETÖ’yle mücadele konusunda taviz verilmesini ve örgüt üyelerinin yeniden devletin içine yerleştirilmesini kabul etmiyoruz. Son olarak 6’lı masanın yayınladığı mutabakat metninde yer alan ifadelerin FETÖ üyelerine yeşil ışık yakılması anlamına geldiğini görüyoruz.

15 Temmuz gecesi verilen destansı mücadelenin, 252 şehidin ve 2 bin 734 gazinin hiçe sayılarak hiçbir şey olmamış gibi yapılmasını, KHK’lar ile ihraç edilen örgüt üyelerinin “mağdur” gibi gösterilmesini kınıyoruz.

15 Temmuz Derneği olarak 1 Şubat 2023 Salı günü saat:17.00’da şehit yakınlarımız, gazilerimiz ve Dernek yönetimimizle Şehitler Makamı’nda buluşarak konuyla ilgili bir basın açıklaması yapacağız. Siz değerli basın mensuplarını da bu buluşmaya bekliyoruz.

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son dakika: Kritik MKYK'nın perde arkası! Erdoğan 'Bu yapılacak' deyip net konuştu...
Süper Lig'de gelecek sezonun şimdiden biten transferleri