Barbaros Şansal gözaltına alındı

Modacı Barbaros Şansal, KKTC dönüşü İstanbul Havalimanı'nda gözaltına alındı.

Barbaros Şansal gözaltına alındı
Barbaros Şansal gözaltına alındı
GİRİŞ 02.02.2023 15:29 GÜNCELLEME 02.02.2023 15:32
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre modacı Barbaros Şansal öğle saatlerinde  Türk Hava Yolları'na (THY) ait uçakla Ercan'dan İstanbul Havalimanı'na geldi.

Türkiye'ye giriş yapmak için pasaport kontrol noktasına gelen modacı hakkında arama kararı olduğu tespit edildi. Bunun üzerine Şansal, polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak İstanbul Havalimanı Emniyet Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti'ni, Devletin yargı organlarını, askerî veya emniyet teşkilatını alenen aşağılamak suçundan hakkında arama kararı bulunduğu belirtilen Şansal'ın, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Ceryancı 1 yıl önce Şikayet Et
    Ülen barbo o kadar dayak yedin hala aklın başına gelmedimi? Sen Kıbrıs'ta kal sınır dışına çıkma yoksa daha çoooook sopa yersin....
    Cevapla
  • Arfen 1 yıl önce Şikayet Et
    Hayirdir bunlar metin uca, bu barbaros talimati aldilar gozaltina alinmak icin uljeye giris yaomayami calisiyorlar? Bu cografyada hicbirsey tesaduf dwgildi
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Devlet hakaret et sonra devletin uçağına bin terk edin ülkeyi hainler
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Son dakika: İddialar sonrası Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan KDV açıklaması!
Putin'in 5. dönemi başladı