Ankara'da kar yağışı etkisini artırdı! CHP'li Yavaş yönetimi sınıfta kaldı

Başkent'te kar yağışı akşam saatlerinden itibaren etkisini artırdı. Gündüz aralıklarla yağmasına rağmen önlem almada geç kalan CHP'li Ankara Büyükşehir Belediyesi ekipleri sınıfta kaldı.

GİRİŞ 04.02.2023 04:23 GÜNCELLEME 04.02.2023 04:25
Bu Habere 107 Yorum Yapılmış

Gündüz aralıklarla yağan kar, akşam saatlerinden itibaren etkisini yoğun bir şekilde artırarak kısa sürede kenti etkisi altına aldı. Başkent'te, cadde ve sokaklar ile parklar beyaza büründü.

Kar yağışının etkisini artırmasıyla zaman zaman trafik akışı yavaşladı, bazı araç sürücüleri seyir halindeki araçlarını uygun yerlere park ederek toplu taşıma araçlarına yöneldi. Yolda kalan bazı araçların ise yardımına çekiciler yetişti.

CHP'Lİ MANSUR YAVAŞ YÖNETİMİ SINIFTA KALDI

Günler öncesinden uyarılmasına rağmen önlem almada geç kalan CHP'li Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a, Ankaralılar sitemde bulundu. Kar küreme araçlarının zamanında çalışmaması nedeniyle yollarda mahsur kalan vatandaşlar sosyal medyadan isyan etti.

KIŞ LASTİĞİ UYARISI GELDİ

Yetkililer, vatandaşlara kış lastiği olmayan araçlarla trafiğe çıkmamaları uyarısında bulundu.

BAKAN SOYLU İNCELEMELERDE BULUNDU

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, yoğun kar yağışının etkili olduğu başkentte yürütülen çalışmaları inceledi.

Bakan Soylu, gece geç saatlerde Bakanlık binasından ayrılmasının ardından Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Yunus Sezer ile Çankaya ilçesindeki bazı cadde ve sokaklarda yürüdü.

Ekiplerin çalışmalarını inceleyen Soylu, vatandaşlarla da bir süre sohbet etti.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 107
  • Ankaralı 1 yıl önce Şikayet Et
    Mansur yavaş belediye başkanı olmadan önce Melih gökçek zamanınıda gördük boş boş konuşmayın icraata bakın adam gelir gelmez Ankara'ya hizmet dışında ne yaptı.çok önemli kar yağdı belediye çalışmadı ancak saçma sapan şeyleri gündem yapıyorsunuz.helal sana Mansur başkan
    Cevapla
  • Erhan 1 yıl önce Şikayet Et
    İşiniz gücünüz karalama yapmak.zorunuza gidiyor dimi sizin yapmadıklarınızı Mansur başkanın yapması,çalmaması görevini kötüye kullanmaması.keşke Bursa'da da bir Mansur başkan olsa.biraz kadir kıymet bilin.ama pardon alışmışsınız dinazorlu Ankara'ya Mansur başkanın yaptıklarının size ters gelmesi çok normal.
    Cevapla
  • VATANIM 1 yıl önce Şikayet Et
    ANKARA 5 sene kaybetti gerçek bu 4 YILDIR hiçbir icraat yok konserden başka
    Cevapla
  • Yadigar Şenol 1 yıl önce Şikayet Et
    Yürü git
    Cevapla
  • Ziya Can 1 yıl önce Şikayet Et
    kar yokken piknik yaparcasına cirit atıyorlardı,hatta mini kaldırım küreme aracı geldi bir eda ile boş boş hava attı gitti,kar yağdı hepsi kayıp,çığ altında kalmışcasına...
    Cevapla
  • Yılmaz 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah'tan korkun. Gayet iyi de çalıştılar. El insaf.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Alman polisinden Filistin destekçilerine insanlık dışı müdahale!
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak