İstanbul’da estetik faciası: Ölüme böyle gitmiş

İstanbul Beylikdüzü'nde özel bir tıp merkezinde burun estetiği olan güvenlik görevlisi Seher Kılıçcı isimli genç kız hayatını kaybetti.

GİRİŞ 05.02.2023 07:41 GÜNCELLEME 05.02.2023 09:19
Bu Habere 47 Yorum Yapılmış

Acılı babanın feryadı yürekleri dağlarken genç kadın Seher Kılıçcı'nın da ameliyattan dakikalar önce çekilmiş fotoğrafları ortaya çıktı.

İstanbul Beylikdüzü'nde bir kadın yaptırdığı burun estetiği sonrası öldü. 

Alınan bilgiye göre, Seher Kılıçcı (28), dün sabah saatlerinde burun estetiği ameliyatı olmak için Yakuplu Mahallesi Osmangazi Caddesi'ndeki bir tıp merkezine gitti.

ESTETİK SONRASI ÖLÜM

Genel anestezi altında ameliyatı gerçekleştirilen Seher Kılıçcı, daha sonra yapılan tüm işlemlere rağmen uyandırılamadı. Bunun üzerine yakındaki başka bir hastaneye sevk edilen Seher Kılıçcı'nın hayatını kaybettiği belirlendi.

Olay sonrası hastaneden edinilen bilgilerde, ölüm sebebinin 'Malign Hipertermi' diye bilinen; çoğu zaman genetik kaynaklı olan, ani ve çok hızlı gelişen, önlenemez aşırı ateş yükselmesine bağlı olduğu belirtildi.

"O DOKTOR BENİM KIZIMI RESMEN ÖLDÜRDÜ"

Sabah gazetesinde yer alan haberde görüşlerine yer verilen Baba Cezmi Kılıçcı, kızının doktor ihmali sebebiyle öldüğünü belirterek, "Kızım ablasına, 'Abla benim kalbim sıkışıyor' demiş. Bunun üzerine doktorun yanına gitmiş durumu anlatmışlar. Ancak, doktor 'Bazen hastalar buraya geldiği zaman heyecandan böyle olabiliyor bir şey olmaz' demiş. Narkozu vermişler kızıma, kızımın kalbi duruyor. Ablasını dışarı çıkarıyorlar biz müdahale ediyoruz diyorlar ama kızım orada ölüyor. Kızım öldükten sonra başka hastaneye sevk ediyorlar. Kızım güvenlik görevlisiydi. Benim kızımı öldürdüler. Ben o doktordan şikayetçiyim. Benim kızımı resmen öldürdü" dedi.

GELİNLİĞİYLE UĞURLANDI

Otopsinin ardından Adli Tıp Kurumu'ndan alınan Kılıçcı'nın cenazesi bugün Silivri Zeki Çevik Camii'nde kılınan öğle vakti kılınan namazın ardından son yolcuğuna uğurlandı. Silivri Zeki Çevik Camii'nde düzenlenen cenaze töreninde genç kızın tabutunun üstüne annesinin kınaya buladığı gelinlik örtüldü.

Genç kadının ameliyattan dakikalar önce çekilmiş fotoğrafları ortaya çıktı.

KAYNAK: İHA, DHA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 47
  • Koli 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne var bu burunlarda anlamadım? Önüne gelen burnunu Domuz burnuna benzetmeye çalışıyor! Yahu sıkıntı burunda yoksa neyini ameliyat ediyorlar anlamış eğilim!
    Cevapla
  • zafer gülten 1 yıl önce Şikayet Et
    estetiğk bir nevi Allah a şirk koşmaktır,ancak bir kazada yüzün hasar görürse olabilir,yoksa durduk yere Allah ın sana verdiği sureti beğenmemek,değiştirmek haramdır.ve bide üstekik hastanede kalbim sıkışıyor diyor,yinede çekip gitmeyip ameliyat olmaya klkıyorsun.doktor heyacalandı ondan sanmıştır,sen kendini fena hissediyorsan çekip gidecektin.kabahat sizde,şimdide ailen tazminat alalım diye hastaneyi suçluyor.ailewn para peşinde sen öldüğünle kaldın.
    Cevapla
  • aksaray 1 yıl önce Şikayet Et
    be kızım allahu telanın verdiği cana ve güzelliğe neden kanaat etmezsinizde gidip hoş olmayan şeylerle uğraşırsınız. ömrünüzün baharında bir hiç uğruna canınızdan oluyorsunuz. ondan sonrada kalkıp hastaneyi doktoru mahkemeye veriyorlar.
    Cevapla
  • Mustafa Akın 1 yıl önce Şikayet Et
    Büyük de söyleme, akıl da verme.
    Cevapla
  • Tarık 1 yıl önce Şikayet Et
    Estetik haramdır
    Cevapla
  • Benden söylemesi 1 yıl önce Şikayet Et
    Yok öyle degil diyene: Yazdigin yazidan hic bir sey anlamadim. Senin bu yazdiklarin sünnetmi ? Yani erkegin kulak deldirmesi, sakal boyamasi, tirnak boyamasi... Bunlar sünnetmi? Biraz arastir derim. Estetik sadece dedigin gibi yanik, tibbi nedenlerle gerekli oldugu zaman caizdir. Süslenip disariya cikmak bile caiz degil. Ba fetva vermiyorum, bildiklerimi aktariyorum. Bunlari sende bir arastir lütfen ayni sonuca gelecegiz..
    Cevapla
  • Yok öyle değil 1 yıl önce Şikayet Et
    Kim diyor estetiğin haram olduğunu.? Makyaj yapmak, saç, sakal boyamak, kına yakmak, tırnak boyamak, saçını sakalını yaptırmak, julak deldirmek küpe takmak, erkek olsun kadın olsun bunlar da estetik müdahaleye giriyor. Bunlar sevapsa, sünnetse , nasıl oluyor da estetik günah olabilir.?? Sen kimsin de fetva verebiliyorsun kendi aklına göre..??milleti de yanlış bilgilendiriyorsun... Yüzü yanmış, burnu kırılmış yamulmuş vs.. Estetik açıdan müdahale gerektirecek durumlar var.
    Cevapla
  • vatandas 1 yıl önce Şikayet Et
    Olum sebebe baglidir, sebeb olume tesir edemez, vakit tamam olmus, Allah rahmet eylesin,
    Cevapla
  • Vatandaş II 1 yıl önce Şikayet Et
    Söylediklerinde eksiklik yada yanlışlık yada her ikiside var sanki... Duruma, şartlara, olaya, zamana bağlı olarak farklı açıklanabilir belki... Mesela, ameliyat değil de, kurşun sıktı öldürdü yada tecavüz edip öldürmüşse, Ona da kader, Allah öyle emretmiş, sebep ölüme tesir etmez, eceli gelmiş ölmüş, kimsenin suçu yok mu , diyecez buna da..??
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
100 senede 2. defa oyun bozuluyor: Kalkınma Yolu neden bu kadar önemli?
Özel hastanede yenidoğan vurgunu