Oktay Kaynarca, Ben Bu Cihana Sığmazam’la yolları ayırıyor mu? Kafaları allak bullak eden fotoğraf!

ATV'nin iddialı yapımı Ben Bu Cihana Sığmazam dizisiyle ilgili paylaşılan fotoğraf karesi izleyenlerin kafasını allak bullak etti. Yeni bölümde senaryo gereği vurulduğu görülen Oktay Kaynarca'nın projeyle yollarını ayırıp ayırmayacağı yakın mercek altına alındı.

Oktay Kaynarca, Ben Bu Cihana Sığmazam’la yolları ayırıyor mu? Kafaları allak bullak eden fotoğraf!
Oktay Kaynarca, Ben Bu Cihana Sığmazam’la yolları ayırıyor mu? Kafaları allak bullak eden fotoğraf!
GİRİŞ 06.02.2023 08:29 GÜNCELLEME 06.02.2023 08:29
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Oktay Kaynarca'nın hem başrolünü hem proje tasarımını ve senaristliğini üstlendiği Ben Bu Cihana Sığmazam'la ilgili paylaşılan fotoğraf karesi ortalığı karıştırdı. Oktay Kaynarca'nın oynadığı Temur Turan, diğer bir adıyla Cezayir Türk karakterinin rol icabı vurulduğu görüldü ve ekran başındakilerin kafasında soru işareti oluşturdu.

20 Eylül'den beri Ben Bu Cihana Sığmazam projesiyle seyircilerin karşısına geçen Oktay Kaynarca'nın yollarını ayırıp ayırmayacağı şimdilik belirsizliğini koruyor.

Yönetmenlik koltuğunda Zekeriya Tekin Kurtuluş’un oturduğu Ben Bu Cihana Sığmazam’ın 7 Şubat tarihinde ekrana taşınacak olan 20.bölümünde merak edilen soru yanıt bulacak.

Öte yandan Snob Magazin'de yer alan habere göre; Oktay Kaynarca'nın dijital bir platformda yayına girecek olan olan yurt dışı bağlantılı bir proje için teklif aldığı ve "hayır" diyemediği öne sürülmüştü.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 5
  • Ben 1 yıl önce Şikayet Et
    Mafya-vari dizileri oldum olası sevmem. Bu dizinin ilk bölümünü izleyince devletin istihbarat görevlileri kötülerle mücadele ediyor sandım. Sonra bir baktım, ne olduğu belli olmayan mafya güçleri bir birlerini öldürüyor ve dizi gayri resmi oluşumları özendiriyor. Bu şekilde kanun dışılığı özendiren içeriklerin tümden yasaklanması gerekir aslında.
    Cevapla
  • vethek 1 yıl önce Şikayet Et
    saçma sapan kalitesiz bir dizi bitsin kaynarca eşkıya ve vadi karşımı çakma bi dizi yapmaya çalışmış
    Cevapla
  • meyyid 1 yıl önce Şikayet Et
    ilk bölümü biraz seyrettim beğenmedim.başroldeki arkadaşta kahraman kumaşı yok bir kere..
    Cevapla
  • aziz 1 yıl önce Şikayet Et
    çokta iddalı bir dizi değil bitsede olur
    Cevapla
  • alidai 1 yıl önce Şikayet Et
    o ayrılsın dizi bir bölüm sonra biter ana karakter o dizinin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'den ABD'ye 'UCM' tehdidi: Filistin'i cezalandırırız
Yüksek İstişare Kurulu toplantısında "anayasa" ele alındı