Doğu ve Güneydoğu'daki deprem fırtınasının ardından bir Batı ilimiz de sallandı!

Son dakika haberi... Kandilli Rasathanesi'nde yer alan bilgilere göre Balıkesir'de 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

GİRİŞ 06.02.2023 12:29 GÜNCELLEME 06.02.2023 16:39
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Son dakika haberi... Kandilli Rasathanesi, Balıkesir Gönen'de 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu.

Depremi saati 07.24 olarak açıklanırken derinliği 13.1 km olarak kaydedildi.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 19
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Bulent ecevit olsaydi son bes senede basta , bu kadar seller depremler ,corona , milletin hali ne olurdu dusunmek dahi ostemiyorum
    Cevapla
  • Zakir 1 yıl önce Şikayet Et
    O yok şuan aradaki fark ney
    Cevapla
  • Resat Akper 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu HAARP marp boş verin. Hiç bir şey yapamazlar hepai korku makinesi. İcatı korku içindir. Böylece Allahtan diyil onlardan korkalım diye. Yapamazlar. Hiç kimse böyle şey yapamaz. Atom bile yapamaz. Bu Panik Atak halidir Türkiyenin. Vesvese verenin şeytan olduğun biliyor ama yine ölücem diye korkuyor ama geçince güler kendisine nasıl o hürükütüyü ürettim diye.
    Cevapla
  • Acem 1 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul Boğazı'na demirleyen ABD savaş gemisi USS-Nitze, geçen hafta İsrail ile Doğu Akdeniz’deki ortak askeri tatbikata katılmış. Bu gemi ile İsrail denizaltılarının neler yaptığı araştırılmalı, deprem İstanbul da yapılmak istenmiş olabilir Batı ve ABD nin konsoloslukları kapatmasının nedeni terör değil, kendileri fayları aktif hale getirerek deprem olacağını önceden bilip vatandaşlarını uyarmış olabilirler, bu conilerden herşey beklenir.
    Cevapla
  • Boş beles 1 yıl önce Şikayet Et
    Kâfirleri alihe yapmayin. Kuranı inkar eden celal Şengör bile buna gülüyor. Ve saçmalık diyor. Koronayi onlar yaptı aşıyı onlar yaptı depremi onlar yaptı diye artık milleti panik atak hastası yaptınız. Gerçek bir musluman böyle bir şeye inanmaz. Ad kavmi semud kavmi Firavun'un kavmi ebrehe ordusu hepsi bir afet ile yok edildi
    Cevapla
  • ... 1 yıl önce Şikayet Et
    saçmalamayın... öyle bir teknoloji yok, geliştirmeside fiziksel mümkün değil
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Mantıklı geliyo... Devletimizde boş durmaz herhalde
    Cevapla
  • Kaloğlu 1 yıl önce Şikayet Et
    Bende aynı düşüncede yım.kafirden herşey beklenir boğazı o nlara 2023 ten sonra yasaklamak lazım
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Bandırma'da yerin derinliklerinden yüzeye doğru gelen depremin sesini duyduk. Beşik gibi salladı. Ülke Maraş'a kilitlendiği için merkezinin Gönen olduğunu saatler sonra öğrendik. İstanbul'da vuku bulacak bir deprem tam bir felaket olur. Enkaz altındakilerin tez zamanda kurtarılmaları duasıyla ölenlere rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum.
    Cevapla
  • Burucu 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu işin sorumlusu incirlikten ABD üssünde kurulu haarp manyetik sistemi dir
    Cevapla
  • Aslı 1 yıl önce Şikayet Et
    Depremlerin oluşabilmesi için gerekli enerjiyi dünya üzerin oluşturabilecek kaynak yok onlarca atom bombasına denk ki böyle bir sistem cihaz olmasının ben mümkün görmüyorum
    Cevapla
  • Sahipkıran 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu bölgede 1500 ler ki benzer şiddette ki depremi de haarp yapmıştır... Abd dir o abd!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süper Lig'e yükselen 2. takım belli oldu!
Trabzonspor'dan müthiş geri dönüş! Onuachu şov yaptı