MSB'den Türk Kızılaya kan bağışı

MSB, bünyesindeki sivil ve askeri personelin, gönüllülük esasına dayalı olarak Türk Kızılaya kan bağışında bulunacağını açıkladı.

GİRİŞ 06.02.2023 15:41 GÜNCELLEME 06.02.2023 16:14
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Milli Savunma Bakanlığı'ndan (MSB) yapılan açıklamada, merkez üssü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi olan ve 10 ili etkileyen 7,7 büyüklüğündeki deprem sonrası Türk Kızılayın, kan ve kan ürünleri ihtiyacına ilişkin çağrısının ardından MSB bünyesinde görevli sivil ve askeri personelin, gönüllülük esasına dayalı olarak Türk Kızılaya kan bağışında bulunacağı belirtilerek, "Asil milletimizi de Kızılay'ın bu çağrısına destek olmaya davet ediyoruz." ifadesine yer verildi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • muhammet beyazal 1 yıl önce Şikayet Et
    Türkün varlığı güvenlik güçleridir. Onlar vatanın gözbebekleri. ve bu millet asla yenilmez.
    Cevapla
  • Songar 1 yıl önce Şikayet Et
    Güvenlik güçlerimizin yıpranmamasına özen gösterelim, elbette ellerinden gelen yardımı yapıyorlar. Dinlenerek yardıma devam etmeliler, kamuda çalışan güçlü kuvvetli insanlarımız varBİLİYORUM önce gönüllüler sonra görevlendirmelerle güvenlik güçlerimizin üzerlerindeki yükü alalım.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İstanbul'daki 1 Mayıs gösterilerinde gözaltına alınan 65 şüpheliden 38'i tutuklandı
'Ekrem İmamoğlu'na karşı Özgür Özel mi öne çıkartılıyor?'