AFAD'dan uyarı: Dedikodulara itibar etmeyin

AFAD Deprem Risk Azaltma Genel Müdürü Prof. Dr. Orhan Tatar, tedirgin etmeye yönelik haber ve iddialara karşı uyarı yaptı.

GİRİŞ 06.02.2023 16:37 GÜNCELLEME 06.02.2023 16:45

Son dakika haberi: AFAD Deprem Risk Azaltma Genel Müdürü Prof. Dr. Orhan Tatar, tedirgin etmeye yönelik haber ve iddialara karşı uyarı yaptı. Tatar'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

"Değişik kanallardan vatandaşlarımızı tedirgin etme yoluna giden insanlar var.

İddialar var, hepsi akıl dışı. Hangi noktada hangi büyüklükte deprem olacağını söylememiz mümkün değil.

Bugün ülke olarak iki tane büyük deprem yaşadık. Son 100 yılda Erzincan depreminden sonraki en büyük deprem. 

Vatandaşlarımız hiçbir dedikoduya itibar etmesin.

Şu anda bütün illere ulaşılmış durumda. Deprem çok geniş alanda etkili oldu. Şu anda devlet depremin etkilediği tüm illerde sahada. "

Kahramanmaraş'ta deprem: Erdoğan hayatını kaybedenlerin sayısını açıkladıKahramanmaraş'ta deprem: Erdoğan hayatını kaybedenlerin sayısını açıkladı

Son dakika: Kahramanmaraş'ta 7.6 şiddetinde bir deprem daha! Canlı yayında binalar yıkıldıSon dakika: Kahramanmaraş'ta 7.6 şiddetinde bir deprem daha! Canlı yayında binalar yıkıldı

İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
AK Parti yerel seçimlerde neden oy kaybetti? İşte en çok verilen cevap
Fatih Terim'e ağır darbe! Şampiyonluk şansı mucizelere kaldı