Merdan Yanardağ ve Enver Aysever hakkında soruşturma başlatıldı

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, depremle ilgili yayın yapan Merdan Yanardağ ve Enver Aysever hakkında 'Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik' suçlamasıyla soruşturma başlattı.

GİRİŞ 07.02.2023 16:49 GÜNCELLEME 07.02.2023 17:00
Bu Habere 231 Yorum Yapılmış

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yaşanan deprem afetiyle ilgili olarak bir televizyon programında Merdan Yanardağ ve sosyal medyada yayınlanan videosunda Enver Aysever'in sarf ettiği sözler nedeniyle TCK'nin 216'ncı maddesi kapsamında "Halkı kin ve düşmanlığa alenen tahrik" suçundan dolayı resen soruşturma başlatıldığı duyuruldu. 

YANARDAĞ'DAN SKANDAL SÖZLER

Depremi yorumlayan TELE 1 Genel Yayın Yönetmeni Merdan Yanardağ, "Depremin olduğu bölgeler dindar bölge. Bile bile bu gerici partilere oy verdiler." sözlerini sarf etti. Yanardağ, "Allah-u Ekber" nidalarından da rahatsız oldu.

Enver Aysever de canlı yayında bu sözler sonrası tepki toplamıştı

 

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 231
  • Cihan 1 yıl önce Şikayet Et
    İnsanlıktan nasibini almamış, ahlaksız ve terbiyesizler için bir kanun yok ki hüküm veresin, bu tür kişilere ne söylersen anlamazlar.
    Cevapla
  • İhtiyar Delikanlı 1 yıl önce Şikayet Et
    Aşağılık insan müsveddeleri Allah sizi kahrı perişan etsin.
    Cevapla
  • Aydın 1 yıl önce Şikayet Et
    Vatan haini bunlar.. Allah bunlara fırsat vermesin inşallah
    Cevapla
  • mustafa 1 yıl önce Şikayet Et
    tutuklayin şu duzenbazlari yeter artik
    Cevapla
  • Dinarlı Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Keşke sen de ben de o kürt kardeşlerim kadar Müslüman ola bilseydik !!! Ama işte cehenneme de kütük lazım sonuçta !!!! Rabbim Milletime vatanıma sen yardım et !! BAŞIMIZ SAĞOLSUN
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe pes etmiyor! 10 kişilik Beşiktaş, Kadıköy'den çıkamadı
Tam saha direniş: İşgal güçlerine hiçbir noktada rahatlık yok!