Eylül enkazdan 38 saat sonra çıkarıldı: Babası kızına sarılıp ağladı

Antakya'da enkazda kalan Eylül Canpolat, depremden 38 saat sonra Eskişehir'den giden OBAK tarafından enkazdan çıkarıldı. Eylül'ün babası kızına sarılarak ağlaması, ekipleri ve enkaz başında bekleyenleri duygulandırdı.

GİRİŞ 07.02.2023 18:40 GÜNCELLEME 07.02.2023 19:15
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Kahramanmaraş merkezli depremde Hatay'ın Antakya ilçesi Odabaşı Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi Kanguru Sokak'taki Fuat Koku sitesi yıkıldı. Enkazda kalanlar için başlatılan arama-kurtarma çalışmalarına, Eskişehir'den giden OBAK ekipleri de katıldı. Ekipler, depremden 38 saat sonra enkazdan Eylül Canpolat'ı yaralı olarak çıkardı. Sedyeye alınan Eylül'ü gören babası, kızına sarılarak gözyaşı döktü. Baba ile kızının birbirlerine sarılması ekipleri ve çevrede bekleyenleri duygulandırdı. Sağlık ekiplerince ilk müdahalesi olay yerinde yapılan Eylül Canpolat, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Eylül'ün durumunun iyi olduğu belirtilirken, ekiplerin enkazda arama-kurtarma çalışmaları sürüyor. 

4 YAŞINDAKİ GÜL 33 SAAT SONRA KURTARILDI

Hatay'ın Antakya ilçesinde ilk depremin ardından yıkılan 3 katlı binanın birinci katında kolon arasında sıkışan 4 yaşındaki Gül İnan ise Eskişehir'den giden Türkiye Raylı Sistem Araçları Sanayi A.Ş. (TÜRASAŞ) ekipleri tarafından depremden 33 saat sonra yaralı olarak kurtarıldı. Ambulansla hastaneye kaldırılan Gül'ün sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. 

KAYNAK: DHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 5
  • irfan 1 yıl önce Şikayet Et
    elinize saglik yigitler
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    bizde izliyorduk şimdi yaşıyoruz çok farklı birsey Allah ümmetin başına vermesin büyük imtihandayız. ekmek aş battaniye birgun sabretsek bize gelir ama ne zaman ve nerede barinacagiz sorusu beni bitiriyor.
    Cevapla
  • Mert 1 yıl önce Şikayet Et
    resmen mahser alani
    Cevapla
  • Ali AydınN 1 yıl önce Şikayet Et
    kim ağlamazki rabbim acımızı gidersin depremi bizzat yaşayanlarınki çok daha acı rabbim gönüllerine serinlik versin evlatlarını bağışlasın anne babalarını bağışlasın
    Cevapla
  • Yozgatlı 1 yıl önce Şikayet Et
    aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'i korku sardı: Netanyahu her kapıyı çalıyor Biden sessiz...
MİT'ten Hakurk'ta nokta atışı operasyonlar: 15 terörist etkisiz hale getirildi