AFAD'dan deprem uyarısı: Günümüz teknolojik imkanlarıyla mümkün değil

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), sosyal medya ve Whatsapp gruplarında dolaşıma sokulan asılsız bilgilerle ilgili açıklama yaptı.

AFAD'dan deprem uyarısı: Günümüz teknolojik imkanlarıyla mümkün değil
AFAD'dan deprem uyarısı: Günümüz teknolojik imkanlarıyla mümkün değil
GİRİŞ 07.02.2023 23:55 GÜNCELLEME 07.02.2023 23:55
Bu Habere 49 Yorum Yapılmış

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), bir depremin gün ve saat verilerek önceden kestirilmesinin mümkün olmadığını açıkladı.

AFAD'ın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, ''Bir depremin gün ve saat verilerek önceden kestirilmesi günümüz teknolojik imkanlarıyla mümkün değildir. Vatandaşlarımızın sosyal medyada, özellikle Whatsapp gruplarında dolaşan asılsız bilgilere itibar etmemeleri, doğru bilgi için resmi kaynakları takip etmeleri rica olunur.'' ifadeleri yer aldı.

KAYNAK: HABER7
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 49
  • Rüstem KAYA 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu iş benim zannımca abd yi gösteriyor
    Cevapla
  • Rüstem KAYA 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu iş benim zannımca abd yi gösteriyor
    Cevapla
  • Sucu 1 yıl önce Şikayet Et
    Fiyatı 15,000 TL civarında olan ve su tesisatçılarının su kaçaklarını tesbit etmek için kullandığı kameralı mobil kzıl ötesi kamera bile 10 metre uzaktan betonun içindekileri gösteriyor. Enkaz altındaki insanlar halen bağırarak aranıyor.
    Cevapla
  • Vedat 1 yıl önce Şikayet Et
    Doğrusun o kurumların ve yöneticilerin senin kadar kafası çalışmıyor seni o kurumların başkanı yapmak gerekir
    Cevapla
  • Helluri 1 yıl önce Şikayet Et
    On katlı binanın enkazında kamera sokacak borumu arayalım.
    Cevapla
  • Gurbetci 1 yıl önce Şikayet Et
    Yorumları okudum herkes haklı şuan sosyal medyada o kadar çok bilgi kirliliği varki akıllanmaz derecede baxi yer bilimciler deprem proflari çıkıp ben dediydim ben haklı çıkmak istemiyorum yetkililer bizi dinlemedi be adam dosyani yapip cikaydin karsilarina hatay belediye başkanı mesela cikmis devlet bizi dinlemedi diyor bütün belediyeler önce siz bi göz yummasaniz kaçak gocek katlara sizlerde devlete bi yardım etseniz göz yummasaniz şehrimizde ki usulsüz yapılara 20 kat cikmasaniz hersey olup bittikten sonra tuz biber konuşanlara yazıklar olsun
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    En fazla dedikodu olur halk ne olur ne olmaz diye sokakta bekler evine girmez belki de artçı depremlerden vs korunur ne var bunda? Neden bu dedikoduları dert edindiniz? Asıl işimiz bu mu millet can pazarında soğukta öncelik onların refahını sağlamak değil mi? Bu basit suni konulara takılmayanın dahi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
BMGK'de tarihi Filistin oylaması! ABD tarihe geçecek kararı veto etti!
Hizbullah'tan İsrail'e operasyon! Füzeler peş peşe fırlatıldı