Yaralı depremzedeler Malatya'dan uçakla İstanbul'a getirildi

Malatya'da depremde yaralanan vatandaşlar askeri kargo uçağıyla tedavi için İstanbul’a getirildi. Yaralı 30 kişi İstanbul genelinde hastanelere götürüldü

GİRİŞ 08.02.2023 09:22 GÜNCELLEME 08.02.2023 09:56
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Deprem bölgesinden aldığı yaralılarla Malatya'dan İstanbul'a hareket eden Türk Hava Kuvvetleri kargo uçağı, saat 08.00 sıralarında Atatürk Havalimanı'na indi. Uçak inmeden dakikalar önce hazırlanan sağlık ekipleri, yaralıları sedyelerle ambulanslara taşıdı. Uçakta bulunan 30 yaralı ambulanslarla İstanbul genelinde hastanelere sevk edildi.

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • karaburun 1 yıl önce Şikayet Et
    Ağlıyorum Ağlıyorum ağlıyorum Ağlıyorum ağlıyorum
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'den skandal İran ve kara operasyonu duyurusu! Resmen ilan ettiler
Ukrayna, Kırım'daki Rus S-400 sistemlerini vurdu