Haluk Levent'ten açıklama: Devlet hep destek verdi

Deprem faciasının ardından yardım çalışmalarında yer alan Ahbap Derneği Başkanı Haluk Levent, 'Ahbapların çalışması engelleniyormuş' şeklindeki algı çalışmasına sitem etti.

GİRİŞ 10.02.2023 09:46 GÜNCELLEME 10.02.2023 10:05
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 7.7 ve 7.6'lık depremlerde Hatay, Gaziantep, Malatya, Osmaniye, Adıyaman, Adana, Diyarbakır, Kilis ve Şanlıurfa'da binlerce bina yıkıldı. 

Depremden etkilenenlere yönelik yardım kampanyaları düzenleyen Ahbap hakkında ortaya atılan bir iddiaya ise Haluk Levent şu sözlerle karşı çıktı:

“ahbapların çalışması engelleniyormuş”
Valisinden komutanına Ahbaplara hep destek verildi şu 4 günde.
Özge Özpirinççi bugün Ahbaptayken Cumhurbaşkanlığı iletişimden aradılar.
“Bir sıkıntınız olursa arayın” dediler.
Yani kimse çalışmalarımıza engel değil.
İnanmayın öyle haberlere.

KAYNAK: HABER7
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 36
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    kötü niyeti görmek için ok nereden geliyor ona bakın demişler
    Cevapla
  • bilmeden konuşmak 1 yıl önce Şikayet Et
    evet geçmiş sicili biraz sıkıntılı. ama şu yorumları okuyunca utandım. bu dini cenahın bakış açısı çok sıkıntılı. kendinden biri günahkar olabilir geçmişi sıkıntı olaiblir ama şimdi yandaşlarıysa hemen tüm gnahları kusurları silinir. karşı cenaha bu hakkı asla vermezler. adam şu an öyle güzel işler yapıyor ki kalpleri ziftle kaplı din tacirleri zehir kusuyor. yazık ya bir kere karşılıklı oturdun mu konuştun mu? ahbap derneği gençler öğrenciler tarafından yönetiliyor haluk leventin orda şu an gönüllü sınıfı dışında vasfı da yok. bilmeden konuşmayın lütfen
    Cevapla
  • ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Ömrünü hayra adamış Meşhur olmayan tanınmayan yüzbinlerce insan var, Ömrünü Adamış ! Allah için hayat vakfeden insanlar.. Meşhur, tanıdık sima olmayınca onlar yok sayılıyor , görünseler gösterseler şov yapıyor olurlar !
    Cevapla
  • Perşembeli 1 yıl önce Şikayet Et
    Bak bu herife fazla güvenmeyin bir sürü dolandırıcılık dosyası var...
    Cevapla
  • zubizaretta 1 yıl önce Şikayet Et
    bu şahsın geçmişini çok merak ediyorum ! ne oldu da seni cilalıyorlar anlamadım,
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Aliyev imzaladı... Azerbaycan ile Türkiye arasında gelirde çifte vergilendirme kaldırıldı
İstanbul-Sivas YHT seferleri başladı! 14 saatlik yol 7 saate indi