AFAD'dan son dakika 'önemli duyuru' mesajı

AFAD, "Resmi kurumların bilgilendirmeleri haricinde yapılan hiçbir bilgilendirmeye itibar edilmemesi önemle arz olunur." açıklamasında bulundu.

GİRİŞ 10.02.2023 13:05 GÜNCELLEME 10.02.2023 14:15
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), "Bazı sosyal medya hesaplarında 112 ve AFAD’a “kişinin yaşadığına" yönelik ihbar gelmediği sürece enkaz alanlarında arama kurtarma çalışması yapılmadığı şeklinde dezenformasyon amaçlı bilgiler paylaşılmaktadır. Resmi kurumların bilgilendirmeleri haricinde yapılan hiçbir bilgilendirmeye itibar edilmemesi önemle arz olunur. Bu tarz kirli bilgileri paylaşanlarla ilgili Emniyet Genel Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığımızca gerekli yasal işlemler yapılacaktır." açıklamasında bulundu.

Son Dakika: Provokatif paylaşım yapan 10 kişi tutuklandı!Son Dakika: Provokatif paylaşım yapan 10 kişi tutuklandı!

KAYNAK: HABER7
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 3
  • Göksungur 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu yaygaralarla yardımları, kurtarmaları engelletmelerine müsade etmeyiniz. Batı illerinden hdpkk nın yoğun olduğu yerlerden yalan ihbarlarla "yardım etmediler" algısı üretmeye çalışıyorlar. Bu saatler itibariyle sizlerde yorgunluk ve yas durgunluğu gözlemliyorum. Yardımları teşvik örneklerini öne çıkarınız. Ünlüleri ve iş dünyasını öne çıkarınız. Evet aynen yaşıyoruz, aşırı stres ve üzüntü baş ağrısı ve durgunluğa neden oluyor. Dinlenenler mücadeleyi harlasınlar, lütfen daha gayretli olalım, hepinize çok çok teşekkürler.
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Hasan ayıp ediyorsun, dezenformasyona karşıyım ama sen de bunu başka partilere ve teröristlere yüklersen onlardan farkın kalmaz. Bir an önce tüm vatandaşlara ulaşılsın ve kurtarılabilecek kadar can kurtarılsın. Tüik enflasyonu gibi güven verirseniz millete kabahat bulmayın. Kimsenin de kurtarma faaliyetlerini durdurduğu yok kendiniz yayıp kendiniz inkar ettiğinizden şüphelenmeye başlıyorum artık.
    Cevapla
  • hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    -Bu yalan ,yanlış bilgileri yayanlar chdpkk ve iii partililer tarafından yapıldığını düşünüyorum.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mısır'dan İsrail'i çıldırtacak Gazze kararı! Tüm dünyaya çağrı yaparak duyurdular
Kim Milyoner Olmak İster'de duygu dolu anlar! Aylin Karakuş Kenan İmirzalıoğlu'nu ağlattı