Özel Harekat devrede! Yağmacılar yakalandı...Linç girişimi

Hatay'da deprem bölgesinde yağma ve hırsızlık yapan kişilere Jandarma ve Özel Harekat müdahale ediyor. 300’den fazla kişi gözaltına alındı.

GİRİŞ 10.02.2023 17:23 GÜNCELLEME 11.02.2023 08:53
Bu Habere 533 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Yağmacılık yapanlara da, bu acıyı siyasi yağmaya dönüştürmek isteyenlere de müsaade etmeyeceğiz." açıklamasının ardından deprem bölgesinde düğmeye basıldı.

KISKIVRAK YAKALANDILAR

Hatay'da araçla yolu keserek yardım tırlarını gasp eden yağmacı grup, bölgeye giden Özel Harekat Polisleri tarafından gözaltına alındı.

LİNÇ GİRİŞİMİ

Deprem bölgesinde boşaltılan veya sahipleri vefat eden evlere girerek yağmacılık yapanlar Jandarma ve Özel Harekat ekipleri tarafından yakalandı. Vatandaşlar ise yağmacıları linç etmek istedi.

ENKAZDA ÇALIŞANLARIN TELEFONLARI ÇALMAYA KALKTILAR

Hatay'da enkaz altında kalan canları çıkarmak adına canhıraş bir mücadele gösteren görevlilerin cep telefonlarını çalmaya kalkışan 3 kişi Jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Gaziantep Güzelyurt Mahallesinde depremden faydalanarak hırsızlık yapan yağmacı K.K.. suç üstü yakalanarak tutuklandı.

MSB: MEHMETÇİK DEVRİYEDE

Türk Silahlı Kuvvetlerince, "asrın felaketi" olarak nitelenen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Hatay'ın asayişi için devriye görevine aralıksız devam edildiği bildirildi.

Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, "Mehmetçiklerimiz, devletimizin ilgili kurumlarıyla koordineli olarak Hatay'ın asayişi için devriye görevine aralıksız devam ediyor. Birlikte güçlüyüz." ifadesi kullanıldı.

 

Sahil Güvenlik duyurdu: 130 saat uçuş gerçekleştirildi!Sahil Güvenlik duyurdu: 130 saat uçuş gerçekleştirildi!

Deprem felaketinde can kaybı ve yaralı sayısı arttı! 2 ilin ardından 3 ilden de haber varDeprem felaketinde can kaybı ve yaralı sayısı arttı! 2 ilin ardından 3 ilden de haber var

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: MÜSAADE ETMEYECEĞİZ!

Yağmacılarla ilgili konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yağmacılık yapanlara da bu acıyı siyasi yağmaya dönüştürmek isteyenlere de müsaade etmeyeceğiz. Rabbim insanımızı bir daha böyle ağır imtihanlarla karşı karşıya bırakmasın." açıklamasında bulunmuştu.

KAYNAK: HABER7
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 533
  • Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunların aldığı nefes haram , kafasını sıkıp bir çukura gömmek lazım.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    hırsızlık, gasp,rüşvet,zimmet,organize şantaj ve benzeri suçları işleyenlerin mal mülk ve paralarını el konularak en az 10- 15 yıl hiç bir iş ticaret yapamayıp sadece geçimini temin edebileceği kadar ücretle çalıştırılmasına müsade edilmesi cezası verilmelidir.
    Cevapla
  • Bi bakıp çıkıcam 1 yıl önce Şikayet Et
    Yahu bunlar yaşasa ne olacak yaşamasa ne olacak vurun gitsin boşuna beslemeyin...
    Cevapla
  • Burak 1 yıl önce Şikayet Et
    Devletin yagmacilarada halkın galeyana gelmesinde engel olması lazım sosyal medyada millet öfke kusuyor engellenmesine kausa yol açılabilir güvenlik güçleri yetmiyorsa asker indirilmesi lazım güvenlik en önemli problemlerden biri
    Cevapla
  • Kamil 1 yıl önce Şikayet Et
    Hırsızlık , Zimmet , Rüşvet , Gasp , Vergi kaçırma, Mali usülsüzlük , Stokçuluk ve Piyasayı Manipülasyon , Organize Şantaj , Senetli Hile ve Tehditle Malını ve Parasını Gasp gibi adi suçlarda yeni bir ceza yürürlüğe girmeli ; Suçluların Mal , mülk ve para edinimlerine Yargı Şerhi konulmalı , Gelecekte edinecekleri her mülk İcra Müsaderesine tabi olmalıdır . Taki aklanıncaya kadar .
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
44 ile sarı kodlu uyarı: Göz gözü görmeyecek
Türkiye nasıl diplomasinin merkez ülkesi oldu?