Ünlü oyuncunun enkaz altında kalan kızından kötü haber geldi!

Tiyatro ve sinema sanatçısı Orhan Aydın sosyal medya hesabından kızı Eylem Aydın ve annesi Elif Torun Öneren'in enkaz altında kaldığını duyurup yardım istemişti. Aydın'ın eski eşi sağ kurtulurken, kızı Eylem'den acı haber bu sabah geldi.

Ünlü oyuncunun enkaz altında kalan kızından kötü haber geldi!
Ünlü oyuncunun enkaz altında kalan kızından kötü haber geldi!
GİRİŞ 11.02.2023 08:59 GÜNCELLEME 11.02.2023 11:25
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde 7,7 büyüklüğünde bir Deprem meydana geldi. Sarsıntı birçok kentte hissedildi.

Tiyatro ve Sinema sanatçısı Orhan Aydın önce sosyal medya hesabından kızına ulaşamadığını duyurdu.

Ardından kızı ve eski eşi Elif Torun Öneren'in enkaz altında kaldığını açıklayıp yardım istedi.

Aydın, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Ayşe Fitnaz Cad. 5 numara.. Hatay merkez.. Ev yıkılmış kızım ve annesi enkazın altında imdat" ifadelerini kullandı.

Çok geçmeden Orhan Aydın'ın eski eşi Elif Torun Öneren enkaz altından çıkarıldı. Aydın güzel haberi "Çocuğumun anası Elif Torun Öneren’i enkazdan halk çıkarmış... Sıra kızımda... (haydi canım benim haydi diren) tek varlığımdır ve çok canım acıyor. Ülkem için ağlıyorum. Bizi yalnızca dayanışma kurtarır" notuyla duyurdu.

Orhan Aydın'ın kızı Eylem Aydın'dan ise kötü Haber depremin 6. gününde geldi. 36 saat süren çalışmalarının ardından Eylem Aydın'ın cansız bedenine ulaşıldı.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl bir adam ya canı yanmis hala devlete yükleniyor hala diyor halk çıkardı diyor halk sanki tecrübesi varda halk çıkardı diyor afat itfaye boş boş bekliyor devlet tüm gücüyle sahada yabancılar sahada o kadar yıkım varmı yetisemiyorlar
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam ilk günden beri yardım gelmedi kurtarma yapımadı diye canı çıktı anlata anlata anlamadınız. Kızım enkazın altında vinç gerkiyor diye günlerdir istekte bulunuyor. Hükümetinizin pulları dökülür toz kondurmayalım diye eksiklikleri örtmeye çalıştınız. Vebali üzerinize olsun.
    Cevapla
  • Türkbey 1 yıl önce Şikayet Et
    Attığı iftiralar,İslam düşmanlığı kendine acı olarak döndü
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tayvan'dan son dakika Çin duyurusu! Savunma bölgesi ilan edildi: 22 askeri araç...
Fenerbahçe pes etmiyor! 10 kişilik Beşiktaş, Kadıköy'den çıkamadı