Son Dakika... Erdoğan açıkladı: Üniversiteler uzaktan eğitime geçiyor!

Son dakika haberi... Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kahramanmaraş merkezli depremler nedeniyle üniversitelerde tamamen uzaktan eğitime geçileceğini açıkladı.

GİRİŞ 11.02.2023 14:48 GÜNCELLEME 11.02.2023 15:52
Bu Habere 213 Yorum Yapılmış

SON DAKİKA HABERİ: Türkiye'yi sarsan Kahramanmaraş merkezli iki depremin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır'da incelemelerde bulundu.

 YÖK'ün bahar eğitim ve öğretim dönemi açılışının ikinci bir duyuruya kadar ertelendiğini açıklamasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni bir açıklama geldi.

Erdoğan, deprem bölgesindeki vatandaşların Kredi Yurtlar Kurumuna bağlı yurtlarda misafir olarak kalacağını açıklayarak, "Yaz mevsimine kadar üniversitelerimizi tatil ediyoruz. Uzaktan eğitimle yollarına devam edecekler" dedi.

Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan kira yardımı ve taşınma tutarını açıkladı!Son Dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan kira yardımı ve taşınma tutarını açıkladı!

KAYNAK: HABER7
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 213
  • Hüseyin Taşcı 1 yıl önce Şikayet Et
    bir devlet buyugu degil mahalle serserisi tarzi kullaniyorsun. herkese hakaret ediyorsun. birak git bu devleti bu milleti.
    Cevapla
  • Kul Ahmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Reis'ten daha iyi bilecek var mı? Ne diyorsa o!
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Var. Yüce Allah. Ne zaman ecdadına bu ülkeye 80 sene emek veren insanlara laf söylersen kınadığın ne varsa başına gelir. Ekonomik kriz, deprem, kuyruklar.
    Cevapla
  • Sadettin 1 yıl önce Şikayet Et
    Doğru Bir karar eğitimi bir sene sonra alabilirsin ama o insanlar sağlığını kaybederse nasıl geri alacak
    Cevapla
  • Hurşit 1 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle yanliş karar. Tekrar değerlendirilmeli. Online mühendis ve doktor nasil yetişecek? Zaten 2 yil uzaktan pandemiyle geçti.
    Cevapla
  • Rüzgâr 1 yıl önce Şikayet Et
    Peki neden ilk ve ortaöğretim olmuyorda üniversiteler oluyor uzaktan dişçi mühendis olurmu
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    yanlış karar, depremden etkilenenlere yardımcı olunmalı, başka üniv yatay geçiş olur yeni sunıflar açılır ama hepsi uzaktan olmamalı kalite düşüyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kırmızı şehir! Bu kez görüntü Türkiye'den
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İYİ Parti Genel Başkanı Dervişoğlu'na tebrik