Yunan halkından Türk halkına anlamlı mesaj

Türkiye’ye en yakın Yunan adalarından Meis Adası’ndan gönderilen yardımın üzerine yazılan notta, “Sizin evlerinizle beraber bizim de yüreklerimiz yıkıldı” ifadelerine yer verildi.

Yunan halkından Türk halkına anlamlı mesaj
Yunan halkından Türk halkına anlamlı mesaj
GİRİŞ 12.02.2023 17:45 GÜNCELLEME 12.02.2023 18:51
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Merkez üssü Kahramanmaraş olan depremlerin ardından Yunanistan’dan Türkiye’ye yardım gönderilmeye devam ediyor. Türkiye’ye en yakın Yunan adalarından Meis Adası’ndan Türkiye’ye gönderilen yardım kolilerinden birinin üzerine yazılan not okuyanları duygulandırdı.

Kaş Kaymakamlığı sosyal medya hesabı üzerinden Yunanistan'ın Meis Adası'ndan Türkiye'ye gönderilen yardım kolilerinin fotoğraflarını paylaştı. Kolilerin üzerindeki notta ise, "Sevgili komşu. Sizin evlerinizle beraber bizim de yüreklerimiz yıkıldı. Aynı toprağı, aynı havayı, aynı güneşi paylaştığımız kardeşlerimize elimizden ne geliyorsa. Meis halkı" ifadelerinin yer aldığı görüldü.

Kaş Kaymakamlığı ise sosyal medya üzerinden Meis halkına, "Ülkemizde meydana gelen deprem dolayısıyla zarar gören halkımıza yardım etmek isteyen güzel yürekli Meis halkına teşekkürler" cevabını verdi.
 

KAYNAK: İHA
Ayşe Tan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ayşe Tan

Editör Hakkında

1990 yılında İstanbul’da doğdu. Meslek hayatına Aydın Doğan Anadolu İletişim Meslek Lisesi’nde Gazetecilik bölümü okuyarak başladı. İlk stajını Hürriyet Gazetesi’nde yaptı. Üniversiteyi ise İstanbul Üniversitesi Radyo Televizyon Yayımcılığı bölümünde tamamladı. 2009 yılında Milliyet Gazetesi’nde internet haberciliğine başladı. 15 senelik kariyerinde çok sayıda gazete, haber portalı ve televizyon bulunmaktadır. Meslek hayatına Haber7.com’da “Gündem Editörü” olarak devam etmektedir. Evli ve 2 çocuk annesidir.
YORUMLAR 4
  • Tarkan 1 yıl önce Şikayet Et
    Pek inandırıcı değil
    Cevapla
  • Serhat 1 yıl önce Şikayet Et
    Ne inandırıcı değil? Gönderdikleri yardımlarmı? Yoksa senin burada bu habere yazmış oldugun samimiyetsiz yorumunmu? Sen almanyada kaç tane Yunanlinin Türkler ile el ele tir yukledigini biliyormusun? Bilmiyorsun tabikide. Oturduğun yerden haberlere yorum yapmaktan baska isin varmi peki senin? Ortalığı bulandirma gün gelir senin *soyununda* yardıma ihtiyacı olur.
    Cevapla
  • Talha 1 yıl önce Şikayet Et
    meis adası zaten türk sayılır, yüzerek dahi gidilebilir türkiyeden
    Cevapla
  • Hacemerli 1 yıl önce Şikayet Et
    Komșu CAN olmalıdır. Helal olsun!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İBB'ye Edanur tepkisi
Yerli uçak gemisinde ilk adım: Türkiye'nin savunma gücünü artıracak...