Ali Babacan'ın korumasından depremde ailesini kaybetmiş vatandaşa tekme: Devlet yok deyin

Ali Babacan'ın korumalarının "asrın felaketi"nin merkezi olan Kahramanmaraş'ta, kardeşi ve yeğeni ölen depremzedeyi tekmelediği görüntüler ortaya çıktı. DEVA Parti'lerin "'devlet yok deyin' diyorsunuz ya" dediği iddia edildi.

GİRİŞ 12.02.2023 23:50 GÜNCELLEME 13.02.2023 13:16
Bu Habere 529 Yorum Yapılmış

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın korumaları peş peşe 7.7 ve 7.4 şiddetlerindeki 2 büyük depremle "asrın felaketi"nin merkezi olan Kahramanmaraş'ta kardeşi ve yeğeni ölen depremzedeyi tekmeledi. Bot izleri depremzedenin karnında ve sağ bacağında görüldü.

MEHMET EMİN EKMEN'DEN KÜSTAHÇA SÖZLER

Olaya şahit olan depremzedeler ise öfke patlaması yaşadı. DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen'e sert şekilde çıkıştı. Ekmen ise saldırıya uğrayan depremzedeye hadsiz bir dille "senin adın ne" diye sorduğu görüntülere yansıdı.

"'DEVLET YOK DEYİN' DİYORSUNUZ YA"

Görüntülerde, vatandaşlar DEVA Parti'lerin "'devlet yok deyin' diyorsunuz ya" dediğini belirtiyor. Muhalefetin fikir birliği etmişçesine siyasi rant devşirmek için halkı galeyana getirme amacında olduğu düşünülüyor.

"DEVLETİ YANIMIZDA GÖREMEDİK" ALGISI ÜZERİNE ÇABALIYOR

Babacan ise sosyal medyada sürekli olarak devletin depremzedelere yardımda bulunmadığı algısını işliyor.

DEVA Partisi Genel Başkanı'nın son paylaşımının, "Her yerde aynı söz, aynı şikayet: 'Devleti yanımızda göremedik'" olması yaşanan psikolojik harekatın bir parçası olarak yorumlandı.

 

KAYNAK: HABER7
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 529
  • Demirhan 1 yıl önce Şikayet Et
    Ateşiniz bol olsun inşallah. Firavunlar
    Cevapla
  • Sakarya5403 1 yıl önce Şikayet Et
    Biri şehit yakınına küfreder, biri depremzedeye tekme atar, bir askeri tehdit eder, biri çamlıcaya neden cami yapıldı der, biri cumhurbaşkanlığı uçağıyla eroin taşınıyor der...Yahu bunların hepsi aynı..Haa birisi zaten direkt askere kurşun atar malum...ALLAH'ım içimizdeki hainler yüzünden bizi helak etme....
    Cevapla
  • SERDAR YETİŞ 1 yıl önce Şikayet Et
    Şu ALİ babacan'dan ÖYLE BİR SOĞUDUM Kİ ANLATAMAM. ne zaman resmini görsem suratım düşüyor içimden öyle şeyler diyesim var ki sormayın
    Cevapla
  • İdris 1 yıl önce Şikayet Et
    7 li masanın (babacanın korumaları) ilk icraatı yakını şehit olmuş depremzede tekmelemek. Kürk kardeşlerimi tekmeleyen 7 li masaya ölüme kadar uzağım zıtım.
    Cevapla
  • Hamza 1 yıl önce Şikayet Et
    Yanlışlıkla şikayete bastım ..aynen katılıyorum yazılanlara
    Cevapla
  • Bir OKUR 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu Ülke size ne yaptı babacan da hainlik yapıyorsunuz o deprem zedenin ne günahı var da. tekmeliyon bu kadarda vatanına milletine hainlik olmaz yuh olsun sizlere hain herifler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Devlet Bahçeli'den Dünya Türkçülük Günü mesajı
Yusuf Tekin üniversite sınavlarıyla alakalı çok değerli bir adım attı