Uğur Arslan'dan açıklama: Yanlış anlaşılmış, düzeltiyorum

Bir televizyon programında söylediği sözler ile gündem olan oyuncu ve sunucu Uğur Arslan, sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı.

Uğur Arslan'dan açıklama: Yanlış anlaşılmış, düzeltiyorum
Uğur Arslan'dan açıklama: Yanlış anlaşılmış, düzeltiyorum
GİRİŞ 13.02.2023 20:34 GÜNCELLEME 13.02.2023 20:36
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Bir televizyon programında söylediği sözler ile gündem olan oyuncu ve sunucu Uğur Arslan, sosyal medya hesabı üzerinden bir video paylaştı.

Arslan paylaştığı videoda, “Yaptığım bir açıklama yanlış anlaşılmış, sosyal medyada paylaşılarak suiistimal edilmiş, yanlış yönlere çekilmiş. O bir şahıs örneğiydi, Sakarya’yı kastetmedim. Sürçülisan ettiysem affola” dedi.

Bir televizyon kanalının canlı yayına katılan oyuncu ve sunucu Uğur Arslan ise deprem bölgesindeki yağma ve hırsızlıklara dikkat çeken konuşmasında, “Bir bakıyoruz arabalar Sakarya plakalı, Niğde plakalı. Bu araç yardım verebilecek bir araç değil. Eski, dökük bir araç. Yaklaşıyorsunuz içi dolu. Nasıl dolu? Parça parça oradan, buradan toplama malzemeler, ağzına kadar camlarından dışarı kadar dolmuş. Biraz daha bakıyorsunuz birileri hala oradan bir şeyler getirip arabanın içine tıkıyor. Plaka ne? Sakarya. Plaka ne? Niğde. Plaka ne? Başka bir şey” demişti.

SÜRÇÜLİSAN ETTİYSEM AFFOLA

Uğur Arslan, konuyla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı videolu paylaşımda, “Bugün Sakarya’dan çok sevdiğim dostlarım aradı, televizyon programında yaptığım bir açıklama yanlış anlaşılmış, sosyal medyada paylaşılarak suiistimal edilmiş, yanlış yönlere çekilmiş. Onu hemen düzeltmek istiyorum. Buraya kötü niyetle gelen yabancı plakalar ile ilgili bir konu vardı, o anda konuştuğumuz ve ben o gün şahit olduğum birkaç kişi ile onların plakalarını zikrettim ekranda. Mesela 'Sakarya ve Niğde plakalı bir şahıs ile başka illerin plakaları vardı, bunlar çok iyi niyetli gibi gözükmüyordu' dedim. Tabii ben burada o şahsı kastettim, Sakarya’yı tenzih ederek aslında o kelimeyi söyledim. Bunu zaten beni yıllardır yaptığım işleri bilenler ne demek istediğimi çok iyi anlıyorlar. Fakat ne yazık ki çarpıtılmış, Sakaryalılara mal edilmiş, örnek verdiğim bir kötü insan. Dolayısıyla tekrar söylüyorum eğer sürçülisan ettiysem affola, zor şartlar altında çalışıyoruz bizler. Günlerdir büyük sıkıntılar altında çalışıyoruz, dolayısıyla sürçülisan olabiliyor, kusura bakmayın. Ayrıca Niğdeli arkadaşlardan hiç şikayet veya eleştiri gelmedi ama Niğde ismini de zikrettiğim için onlar da kusura bakmasınlar. Aslında şehir ismi zikretmemem gerekirdi, plaka ismi verirken, bir şahsı örnek gösterirken. Dediğim gibi o bir şahıs örneğiydi, Sakarya’yı kastetmedim. Ben burada dün Sakarya’dan gelen arkadaşlarımla yardım dağıttım. Belki de buraya en çok tırlar, yardımlar Sakarya’dan geliyor. Sakarya benim ikinci memleketim. Ben Sakarya’da üniversiteyi okudum, orada yıllarca kaldım. Orada çok sevdiğim dostlarım var. Onlar beni uyardılar, mesaj attılar. Söz benim ağzımdan çıktı, hata benim hatam. O yüzden kanalı bu durumda suçlamak çok doğru olmaz, kanalımızı da suçlamayalım. Buradaki insanlar çok gergin, gergin olmakta haklılar, çünkü acıları var. Ama görüyorum ki ekran ve klavye başındaki insanlar da çok gergin. Dolayısıyla böyle bir dönemde ekranda olmamak, ekranda hiç konuşmamak çok daha doğru olacak” ifadelerine yer verdi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    seda sayan la evlilik programı yaptı yapalı bu adam bir türlü düzelmedi, nasıl bir sapma ise bir türlü doğru yolu bulamıyor artık, yaptığı şeyler samimi gelmiyor artık insanlara
    Cevapla
  • Eda 1 yıl önce Şikayet Et
    Şüphelendiğin şahsın varsa resmi paylaşırsın.Ama plaka üzerinden koca bir şehri ne hakla suçlarsın.insanlar kollarındaki bilezikleri çıkarıp verdiler.Biz en fazla yardımı yollayan şehirlerden olmak için çabalarken bu özrü kabul etmiyoruz.
    Cevapla
  • Rojbe 1 yıl önce Şikayet Et
    Görünen köy kılawuz istemez. İnsanlık sınırlarını aşıp çiyneyenlere, Akbaba gibi Düşenin Nasibine çöken lere yazıklar olsun
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ben nitlisliyim ama aracımun plakadı 27 antep. Herkes ağzından çıkana dikkat etmeli. Laf mermi gibidir. Namludan çıkarsa bir daha geri gelmez.
    Cevapla
  • SAKARYALI 1 yıl önce Şikayet Et
    Yanlış anlaşılan bişi yok ne dediysen bizde onu dinledik bir SAKARYALI olarak seni kınıyorum sen kimsin de gecesini gündüzüne katmış evinin yolu unutmuş güzel memleketim Şanlı SAKARYAM hakkında buşekilde densiz konuşabilirsin örnek bile olsa bunu yapamazsın bu insanlar senin sadece gezerek gördüklerini yaşayarak tecrübe etmiştir AFFEDİLMESİ ÇOK ZOR BİR HATA YAPMIŞSIN YAZIKLAR OLSUN SANA
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu ulaşım kararı!
Kurbanlık pazarlığı başladı! İşte büyükbaş küçükbaş hisse fiyatları...