Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Baykal ailesine taziye ziyareti!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, vefat eden eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Baykal ailesine taziye ziyareti!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Baykal ailesine taziye ziyareti!
GİRİŞ 14.02.2023 23:30 GÜNCELLEME 15.02.2023 00:04
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili merhum Deniz Baykal'ın Ankara Angora Evleri'nde bulunan ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, ziyarette Baykal'ın eşi Olcay Baykal, kızı Aslı Baykal ve oğlu Ataç Baykal'a taziye dileklerini bulundu.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Karakurt5561 1 yıl önce Şikayet Et
    Adam
    Cevapla
  • fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    yakışanı yapmış
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fenerbahçe Beko kaybetti! Son düdükle ortalık karıştı
12 yıl sonra gelen imza! Türkiye, dengeden yana