Oğuzhan Uğur'un son paylaşımı tepki çekti! "AFAD'a gerek yok"

Oğuzhan Uğur'un yayınladığı son videosunda, yardım ekibinin "AFAD'a gerek yok" diyerek vatandaşları kendilerine yardım yapmaya yönlendirdiği iddia edildi.

GİRİŞ 15.02.2023 15:35 GÜNCELLEME 15.02.2023 15:35
Bu Habere 533 Yorum Yapılmış

Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem sonrası Sosyal medya fenomeni Oğuzhan Uğur'un, sahibi olduğu "BaBala TV" adlı twitter hesabı, barajların çatladığı yönünde paylaşımlarda bulunulduğu ve depremzede vatandaşlar arasında korku ile paniğe neden olduğu gerekçesiyle tartışma konusu olmuştu. Oğuzhan Uğur'un yardım ekibiyle ilgili yeni bir iddia gündeme geldi. 

OĞUZHAN UĞUR'DAN YENİ PAYLAŞIM

Deprem bölgesinde yaptığı asılsız paylaşımlar nedeniyle hakkında başlatılan soruşturma kapsamında ifade veren Oğuzhan Uğur bugün yeni bir paylaşımda bulundu. Twitter hesabından bir paylaşım yapan Uğur "Ha bu arada… Buradayız. Saniye durmadık, yardıma devam ediyoruz." diyerek ekibinin yeni bir videosunu paylaştı. Videoyu dinleyenler ekipten bir kişiden gelen sese dikkat çekti. 

"AFAD'A GEREK YOK"

Oğuzhan Uğur'un paylaştığı videoda telefonla konuşan ekipten bir kişinin sesi duyuluyor. Duyulan sesin "AFAD'a gerek yok benimle muhatap olabilirsiniz" dediği iddia edildi. Videonun altına gelen yüzlerce yorumda bu sözlere tepki gösterildi. Sosyal medya kullanıcıları "Oğuzhan Uğur'un ekibi AFAD'a yardım yapmak isteyenleri "AFAD'a gerek yok" diyerek kendilerine yardım yaptırıyor." diyerek eleştirdi.





 

Yalçın Taşbaşı Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Yalçın Taşbaşı

Editör Hakkında

Yalçın Taşbaşı 1991 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da, üniversite eğitimini ise Kayseri'de Erciyes Üniversitesi'nde tamamladı. 2014 yılında gazetecilik bölümünden mezun olmasının hemen ardından vatani görevini tamamlayarak iş hayatına giriş yaptı. 2015 yılında yeniakit.com.tr'de internet editörlüğü görevine başladı. Burada 7 yıl süren görevinin ardından 2022 yılında Haber7.com'da özel haber editörü olarak göreve başladı ve çalışmalarına devam ediyor.
YORUMLAR 533
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    sen kimsin yalan haberci hatayda kaç kişinin kanı elinde kaldı bi düşün
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    böyle gereksiz insanlar neden Türkiye de prim yapıyor Türk halkı bunların sesini kesmesin lazım
    Cevapla
  • Ümit 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu şaklaban nereden çıktı Allah’ınızı severseniz
    Cevapla
  • Arif 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rızası için yapacak isen yap, yada show yapıp da miğde bulandırmayın
    Cevapla
  • Arif 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rızası için yapacak isen yap, yada show yapıp da miğde bulandırmayın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Fidan'dan İsrail'e yeni uyarı: Felakete tanık oluruz!
İsrailli yetkiliden akılalmaz sözler! Fırsat verilse Harvard'ı bombalayacak