Canlı yayına bağlanıp rakamı açıkladı! O ülkeden depremzedelere destek

"Türkiye Tek Yürek" yardım kampanyasına telefon ile katılan Arnavutluk Başbakanı Edi Rama, ülkesi adına 20 milyon TL bağışladıklarını açıkladı.

GİRİŞ 16.02.2023 07:40 GÜNCELLEME 16.02.2023 09:07
Bu Habere 95 Yorum Yapılmış

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen ve 10 ilimizde büyük yıkıma neden olan 7.7 ve  7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından tüm Türkiye, yardım için seferber oldu.

Türkiye'yi yasa boğan afetlerin ardından, hem ülkemizden hem dünyanın dört bir yanından depremzedeler için yardımlar toplanıyor.

ORTAK YAYINLA DEPREMZEDELER İÇİN YARDIM TOPLANDI

Bugün düzenlenen ve 200'ü aşkın televizyonda ekranlara gelen ortak yayın ile depremde zarar gören vatandaşlarımız için yardım kampanyası gerçekleştirildi.

ARNAVUTLUK BAŞBAKANI DA KAMPANYAYA KATILDI

"Türkiye Tek Yürek" isimli yardım kampanyasına dünyanın dört bir yanındanda bağışlar geliyor. Bu gece yapılan kampanyaya yardım yapanlar arasında Arnavutluk Başbakanı Edi Rama da vardı.

1 MİLYON EURO BAĞIŞLADI

Arnavutluk Başbakanı Edi Rama "Türkiye Tek Yürek" yardım kampanyasına telefon ile bağlanarak ülkesi adına 1 milyon Euro bağışladıklarını açıkladı.

PAZARTESİ GÜNÜ ULUSAL YAS İLAN ETTİLER

Yaşanan vahim olaydan Arnavutluk olarak büyük üzüntü duyduklarını kaydeden Rama, pazartesi günü ulusal yas ilan ederek, ülkede bayraklarını yarıya indirdiklerini hatırlattı.

Türkiye tek yürek kampanyasına kim ne kadar bağış yaptı! İşte o listeTürkiye tek yürek kampanyasına kim ne kadar bağış yaptı! İşte o liste

'Türkiye Tek Yürek' ortak yayında yardım kampanyası: İşte toplanan dev bağış miktarı...'Türkiye Tek Yürek' ortak yayında yardım kampanyası: İşte toplanan dev bağış miktarı...

8 kanal “TÜRKİYE TEK YÜREK” dedi! Ortak yayında hangi ünlüler var?8 kanal “TÜRKİYE TEK YÜREK” dedi! Ortak yayında hangi ünlüler var?

"TÜRKİYE'NİN BİZE YAPTIĞI YARDIMLARI UNUTMADIK"

Ülkelerinde birlik ve beraberlik çağrısı yaptıklarını aktaran Rama,

"Elimizden gelen yardımı yapmak için yardım ekiplerimizi ve askerlerimizi gönderdik. Biliyoruz bizler küçük bir ülkeyiz. Türkiye'nin ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2019 depreminde bizler için yaptığını unutmadık. Türk halkını desteklemek için elimizden geleni yapmaya hazırız. Türkiye'nin fantastik çabaları sayesinde her şeyin başarıya ulaşacağından eminim."

Rama,

"Çok olmadığını, çok daha fazlasına ihtiyaç olduğunu biliyorum. Şu an elimizden gelen bu. Önemli olan kalplerimizin bir olması ve elimizden geleni yapmamız."

ifadelerini kullandı. 

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 95
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Üzülme güzel insan bunları düşünüp söylemen bile bize yeter, içimizde öyle zalimler var ki bu elim acıyı siyasete şova dönüştürmeye çalışan hainler var
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    bütün dünya Türkiyeyi konuşuyor, yardımlar akın akın ülkemize geliyor. ne yazıktırki o altılı iblis masası şebekesi, ülkemizi karalamak için elinden geleni ardına koymuyor
    Cevapla
  • Fehmi 1 yıl önce Şikayet Et
    Bence özel bankalara bir yaptırım lazım. Yardıma katılmamaları, Deprem sevicisi olduğunun işaretidir. Siyasi görüşün belirlemesidir. Tarafsızlığın beyanıdır. Allah akıl versin.
    Cevapla
  • Neredeydiniz 1 yıl önce Şikayet Et
    Maddi durumu olmayan Arnavutluk bile 20 milyon vermiş yardım yapmış ama yıllardır bu milletin sırtından onlarca yıl gerçekten milyarlar kazanan ama cebinde akrep mi kaçmış nedir o gece millet olarak ne Türkiye'nin en zengini olan Tüsiad ne bu Tusiatin sahip olduğu özel banka ve finast kurumları nede her fırsatta zam üstüne zam yapan zincir marketler, klavye önünde ahkam kesip kullukte kul birakmayanlarin bırakın para yardımını işin ucunda ceblerine cukka değilde para çıkışını görünce ismini bile duymadık birden kayıplara karistilar bir anda yok oldular.
    Cevapla
  • Fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    Paranızı çekin devlet bankalarına yatırın...özeller kan emici 5 kuruş yardım etmediler...kendi ayaguniza sıkmayın...2 kuruş fazla kazanacak diye özelde para tutanlara duyurulur yarın sende emuhtac duruma gelebirsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beşiktaş'ın yeni hocası belli oluyor! İşte öne çıkan isim
Seçim sonrası ilk kabine toplantısı! İşte masadaki 4 kritik başlık! Gözler Erdoğan'da