Gönül Dağı'nın Sefer'i gönülleri fethetti! Sosyal medyada gündem oldu

"Türkiye Tek Yürek Kampanyası Ortak Yayını", yurt içi ve dışından ulusal ve uluslararası 213 televizyon ve 562 radyonun katılımıyla yapıldı. Türkiye'de ilgiyle izlenen Gönül Dağı dizisinin Sefer'i hareketiyle sosyal medyada gündem oldu.

GİRİŞ 16.02.2023 21:11 GÜNCELLEME 17.02.2023 11:53
Bu Habere 127 Yorum Yapılmış

Kanal 7, TRT1, ATV, FOX, Kanal D, Show TV, Star TV ve TV8, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen vatandaşlara bağış toplamak için ortak canlı yayın yaptı.

Gönül Dağı 86.bölüm fragmanında Sefer'in başı dertten kurtulmuyor! Kaderine boyun eğdiGönül Dağı 86.bölüm fragmanında Sefer'in başı dertten kurtulmuyor! Kaderine boyun eğdi

REKOR BAĞIŞ TOPLANDI

"Türkiye Tek Yürek Kampanyası Ortak Yayını", yurt içi ve dışından ulusal ve uluslararası 213 televizyon ve 562 radyonun katılımıyla yapıldı. Kahramanmaraş merkezli 11 ili etkileyen depremler için ortak yayınla ekranlarda ve radyolarda başlatılan "Türkiye Tek Yürek" yardım kampanyasında 115,1 milyar liralık bağış rakamına ulaşıldı, 9 milyon adedi aşkın SMS gönderildi.



GÖNÜL DAĞI'NIN ÜNLÜ OYUNCUSU GÖNÜLLERİ FETHETTİ

TRT ekranlarında ilgiyle izlenen Gönül Dağı dizisinde dolmuşçu Sefer karakterine hayat veren oyuncu Ferdi Sancar duygulandıran bir harekete imza attı.
 

Gönül Dağı oyuncuları kimdir? Gönül Dağı diye dağ var mı? Gönül Dağı yeni sezonoyuncularıGönül Dağı oyuncuları kimdir? Gönül Dağı diye dağ var mı? Gönül Dağı yeni sezonoyuncuları


Pelin Çift oyuncu Ferdi Sancar'ın 98 model bir arabası olduğunu ve bunu satarak parasını depremzedelere bağışlayacağını açıkladı.

Ardından sözü alan Ferdi Sancar şu ifadeleri kulkandı;

"Çocuklar kumbarasını bozdururken ben de tek sahip olduğum şeyi burada depremzede kardeşlerime bağışlıyorum. Küçük bir masrafı var ben onu yaptırıp öyle satacağım." ifadelerine yer verdi.

TRT GENEL MÜDÜRÜ ZAHİD SOBACI'DAN AÇIKLAMA: MİLLETİMİZİN ÖZÜNÜ YANSITTI

TRT Genel Müdürü Prof. Dr. Zahid Sobacı sosyal medya hesabından oyuncu Ferdi Sancar ile ilgili paylaşımda bulundu.

Sobacı açıklamasında, ''Gönül Dağı dizimizin kırmızı çizgisi (Sefer ağabeyi) Ferdi Sancar Bey, dün akşamki TürkiyeTekYürek yardım seferberliğinde Milletimizin özünü yansıttı. "Elimden bir şey gelmesi gerekiyordu" düşüncesiyle sırtımızı Gönül Dağı'mıza yaslayacak, yaralarımızı hep beraber saracağız…'' ifadelerini kullandı.

KAYNAK: HABER7
Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 127
  • M. YÜCE(emekli) 1 yıl önce Şikayet Et
    Dizideki karekterini gerçek hayatta da gösterdi;sen ne dürüst bir insanmışsın be Sefer(Ferdi) ALLAH yolunu ve bahtını açık etsin.
    Cevapla
  • Ogün bugün 1 yıl önce Şikayet Et
    Dizide zaten gönül eriydi. Şimdi fethetti gönlümüzü
    Cevapla
  • vuralbey 1 yıl önce Şikayet Et
    cansın güzel yürekli insan
    Cevapla
  • SarıçizmeliMehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Bir atımlık kurşunu varmış zaar,onu da tek seferde harcayıverdi SEFER abimiz.
    Cevapla
  • mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    ADAMSIN yemin olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!
Canlı yayında itiraf etti! 'Kılıçdaroğlu'na İmamoğlu önderliğinde kumpas kurduk'