Afet bölgesi için kritik karar Resmi Gazete'de yayımlandı

Afet bölgesindeki büyükbaş ve küçükbaş hayvan yetiştiricilerine yem desteği verilmesine ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.

GİRİŞ 17.02.2023 06:55 GÜNCELLEME 17.02.2023 13:20
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

 Karara göre büyükbaş için 500 TL, küçükbaş için 50 TL yem desteği verilecek.

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile, afet bölgesindeki hayvan yetiştiricilerine bir defaya mahsus olmak üzere büyükbaş için 500 TL, küçükbaş için 50 TL yem desteği ödemesi yapılacak. Hayvancılık Bilgi Sistemi içerisinde yer alan TÜRKVET veri tabanına kayıtlı yetiştiricilere, Tarım ve Orman Bakanlığı'nca Ziraat Bankası aracılığıyla yem desteği tutarı ödenecek. 

ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • SİBGATULLAH 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın EMİR ÜL ÜMERAM,HADİM ÜL HARAMEYNİM,BAŞBUĞUM,BAŞKOMUTANIM Recep Tayyip ERDOĞAN bey efendi!BU adam ekrem var ya ekrem CUMKUR REİSİ olursa hemen derhal ilk işi APONUN RESİMLERİ DEVLET DAİRELERİNE ASILMASI EMRİ İLE PARALARA BASILMASI EMİRLERİNİN yanı sıra 81 vilayet,il,ilç,köy mezra 1(bir) hanelik yerlere kadar APONUN HEYKELİNİ DİKECEKLER HEYKELİNİ!Acıdığı adam bunu SELO DEMÜRTAŞ bütün Tv kanallarında demedi mi dedi.100 milyon Türkiye duydu mu duydu ancak tek ekrem duymamış öyle görünüyor.Onun için Yüce Yaratan bu ekrem ve avenesine,selocan a figen alçağdağ a,pervin buldan a,ka mal a FIRSAT ve İMKAN vermesin.Biz onları istemiyoruz.Ne oldukları anlaşılmıştır.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mücahitlerden akıl dolu mücadele: ABD verdi, İsrail attı, Kassam 4. kez vurdu!
Lexus LBX Türkiye'de satışta! B-SUV markanın en ucuz modeli oldu