Enkaz altında yazdığı not gözyaşına boğdu!

Antakya'da yaşadığı binada depreme yakalanarak hayatını kaybeden Ayşegül Çin'in ailesine yazdığı not ortaya çıktı. Çin'in enkaz altında bıraktığı notta "Bana bir şey olması durumunda çantadakilerin hepsi annemindir" yazıldığı görüldü.

GİRİŞ 20.02.2023 13:17 GÜNCELLEME 20.02.2023 13:29
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

Antakya Odabaşı mahallesindeki Süleyman Mutlu Apartmanı'nda annesi Meryem Çin ile birlikte yaşayan Ayşegül Çin, Kahramanmaraş merkezli depremlere burada yakalandı. Ayşegül ve annesi yaşadıkları evin yıkılmasıyla hayatını kaybetti.

Depremin ilk gününden itibaren yıkılan binada çalışma yapan Bahçelievler Belediyesi arama kurtarma ekipleri enkaz altında Ayşegül Çin'e ait altınları buldu.

ANNESİ DE VEFAT ETTİ

Ekipler, altınların olduğu çantanın içinde bir de not olduğunu gördü. Ayşegül Çin'in bıraktığı notta "Bana bir şey olması durumunda çantadakilerin hepsi annemindir. Bunları Hac ve Umre için kullanmasını isterim" yazıyordu.

Çin'in altınlarını bıraktığı annesi de aynı enkazda hayatını kaybetti. 

Ekipler, enkaz altından çıkardıkları altınları ve bir miktar dövizi içindeki notla birlikte, Ayşegül Çin'in kardeşi Hüseyin Çin'e teslim etti. Hüseyin Çin, "Altınlar abimin çocuklarına gidecek" dedi.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 30
  • mısafir 1 yıl önce Şikayet Et
    zenginin malı fakirin çenesini yorar dedikleri bu olsa gerek kardeşim ona bir hayır duada bulunun oğlan kardeşine kalmış malı bizi ne ilgilendirir Allah rahmet eylesin biz esas onun o güzel yüreğine onun o güzel niyetine odaklanalım paraya odaklanmayalım rahmetliyi bıraktık altınlarına odaklandık bu durumda acaba biz de mi Yamyamz
    Cevapla
  • efe 1 yıl önce Şikayet Et
    Vallahi ağladım ya :( mekanı cennet olsun
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Vasiyet kabul edilip bir fakir vekaleten umreye gönderilse şık olurdu.
    Cevapla
  • Fırat 1 yıl önce Şikayet Et
    Öncelik fakir akrabadır, yakın ailede akrabada fakir varken ne umresi??
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun.
    Cevapla
  • Adil 1 yıl önce Şikayet Et
    Niye abisinin cocuklari kardeşim ya abisinin hayri dokunmadiysa hacca umreye gitmek isteyen birisini yollasinlar o hala yada adına bi hayrda bulunsunlar asla kardeşlere verilmesi taraftari degilim yamyam dolu
    Cevapla
  • MSFR. 1 yıl önce Şikayet Et
    Sana ne ya kardeşler arasındaki ilişkiyi ne biliyorsun da kafana göre yamyam diye saçmalıyorsun kardeşe verilmesinden daha doğal ne var başka kime verilecek. Onların muhtaç olmadığını ne biliyorsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beyaz Saray'dan son dakika İsrail ve Hamas açıklaması! Yeni kararı duyurdular
Anlaşma sağlandı! Alex de Souza yeniden Türkiye'de