Fatih'te 3 katlı metruk bina çöktü!

Fatih'te 3 katlı metruk bina çöktü. Olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis sevk edildi. İtfaiye erleri enkazda inceleme başlattı. Ekiplerin çalışmaları devam ediyor.

GİRİŞ 21.02.2023 11:42 GÜNCELLEME 21.02.2023 12:06
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

İstanbul Fatih'te 3 katlı metruk binada çökme meydana geldi.

Katip Kasım Mahallesi Hadım Odaları Sokak'taki 3 katlı metruk bina henüz belirlenemeyen nedenle yıkıldı.

Haber verilmesi üzerine bölgeye itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Polis ekipleri, çöken binanın çevresinde güvenlik önlemi aldı. Binanın çökme anı çevredeki güvenlik kamerasınca kaydedildi.

KAYNAK: AA
Ömer Aktaş Haber7.com - Editör
Haber 7 - Ömer Aktaş

Editör Hakkında

1991 yılında Bayburt’ta doğdu. Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümünden mezun oldu. 2016 yılında Anadolu Ajansı'nda stajını yaptı. Yeni Şafak ve Akşam Gazetesi'nde çalıştı. Nisan 2021'den bu yana Haber7.com'da ‘Gündem Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 12
  • Ahmet Ak 1 yıl önce Şikayet Et
    Fatih metruk bina bölgesi. Çünki yıkıp yapmak yasak....
    Cevapla
  • Bir vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul'daki depremi bir hayal edin. Size yemin olsun ülkenin bekası tehlikeye girer. Evini vermek istemeyenin elinden kanun çıkarıp alın sabah ne yediğini unutan adamdan ilerisini düşünmesini beklemeyin. Biraz halk için halka rağmen olacak ama bazen o da gerekli. 6 katlı binada tek ev sahibi karşı çıktığı anda bütün iş aksıyor. Bunu bekleyip ikna etmek beyhude ise gereken yapılmalıdır. Senin 10 metrekare yerin mi önemli yoksa senle birlikte onca canın o binada göçük altında kalıp ölmesi mi. Allahım sen akıl fikirden önce insanlara tok gözlülük ver. Çünkü açgözlülükleri akıllarının önüne geçiyor.
    Cevapla
  • Vahim 1 yıl önce Şikayet Et
    Problem Fikirtepede çıktı.. bir gece kondusu olan 6 daire kazandı.. Mütahitler battı... Sonra kalanı devlet tamamlıyor. Herkese devlet bir daire verip döniştürseydi.. Şimdi kimse İmar artışı beklemez.Evini dönüştürürdü..Herkes beleşten zengin olma peşinde..
    Cevapla
  • kaya 1 yıl önce Şikayet Et
    kullanılmayan ne kadar metruk yapı/bina var ise derhal ivedilikle yıkılmalıdır. aynı şekilde yol kenarlarında ve caddeler ile sokaklarda park halindeki aktif olmayan araçlarda kaldırılmalıdır.
    Cevapla
  • Musti 1 yıl önce Şikayet Et
    Bizde binaların çökmesi için depreme de gerek yok. Deprem sadece çöken bina sayısını artırıyor ve hazırlıksız yakalıyor.
    Cevapla
  • Nisali 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah Istanbuldaki insanlarimiz korusun binalar depremi duyunca yikiliyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rusya, Türklere kapılarını ardına kadar açıyor
Büyükekşi'yi gönderecek imza sayısına ulaşıldı!