Van'da 410 kaçak göçmen ile 6 organizatör yakalandı

Van'da jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda 410 kaçak göçmen ile 6 organizatör yakalandı.

Van'da 410 kaçak göçmen ile 6 organizatör yakalandı
Van'da 410 kaçak göçmen ile 6 organizatör yakalandı
GİRİŞ 22.02.2023 09:15 GÜNCELLEME 22.02.2023 09:15
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, İran sınırındaki Saray, Özalp ve Gürpınar ilçelerinde göçmen kaçakçılığı ihbarı alınca harekete geçti. Göçmenleri taşıyan araçlar, geçiş güzergahları ve götürüldükleri adresler belirlenip, takibe alındı. Jandarma, 19-21 Şubat tarihleri arasında operasyon düzenledi. Toplam 410 kaçak göçmen ile 6 organizatör yakalandı. Göçmenler İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edildi, 3 araca da el konuldu. 6 organizatörden 3'ü mahkemece tutuklandı, diğerlerinin işlemleri sürüyor

KAYNAK: DHA
ÖzgürBayrak Haber7.com - Editor
Haber 7 - ÖzgürBayrak

Editör Hakkında

Ankara'da doğan Özgür Bayrak, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi "Gazetecilik" bölümünden mezun oldu. Üniversite döneminde çeşitli yerel gazetelerde muhabir ve editör olarak görev aldı. Star.com'da internet editörü olarak stajını tamamladıktan sonra Medya Takip Merkezi'nde 3 yıl boyunca Gündem, Siyaset, Spor, Ekonomi kategorilerinde haber ve SEO içerikleriyle birlikte galeri ve video hazırladı. 2019'un Şubat ayından bu yana ise Haber7.com'da Gündem Editörü olarak habercilik kariyerine devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Oğuzhan 1 yıl önce Şikayet Et
    Hükümet acilen yabancıya gayrimenkul satılmasını durdurmalı ve Türkiyede bulunan Mültecilerin geri gönderilmesi ile ilgili acilen eylem planı hazırlayıp mülteci akınına karşı gerekli önlemleri almalı. Ne yazıkki ülkede milyonlarca yabancı var ve bazı illerde ve mahallelerde bu durum çok tehlikeli boyutlara gelmiş.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
En sevilen serilerden biriydi: Tamamen elektrikli oldu! İşte fiyatı ve özellikleri...
İstanbul'da ağaç katliamı! Esnaf ve vatandaş tepki gösterdi