Muharrem İnce İslam'a saldırdı: Bu zihniyeti yok etmek lazım

Diyanet'in evlatlık edinme konusunda İslam'ın hükmünü açıklaması Memleket Partisi lideri Muharrem İnce'yi de rahatsız etti. İnce'nin afet bölgesinde manevi destek veren imamlara da dil uzatması tepki çekti.

GİRİŞ 22.02.2023 11:13 GÜNCELLEME 22.02.2023 11:13
Bu Habere 764 Yorum Yapılmış

Gazeteci Fatih Altaylı İslam'ın "evlat edinme" ile ilgili hükmü üzerinden Kur'an'a hakaret etmiş, vatandaşları ve depremzedeleri Diyanet'e karşı kışkırtmıştı.

Şenocak Hoca'dan Altaylı'ya sert tepki: 'Bu topraklarda Kur'an'a sövemezsin!'Şenocak Hoca'dan Altaylı'ya sert tepki: Bu topraklarda Kur'an'a sövemezsin!

Diyanet, Fatih Altaylı hakkında suç duyurusunda bulunduğunda da Altaylı yine çirkin üslubunu devam ettirip "Diyanet İşleri Başkanlığı gibi Atatürk yadigarı bir kurumu kirletenler beni mahkemeye vermiş. Kendilerine yanıtımdır." diyerek Kasımpaşa Spor Kulübü'nün logosunu paylaşmıştı.

ALTAYLI'NIN PROGRAMINA KONUK OLAN İNCE DE İSLAM'A SALDIRDI

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce Fatih Altaylı'nın sunduğu "Teke Tek" programına konuk oldu. 

"BU ZİHNİYETİ YOK ETMEK LAZIM" 

Din görevlilerinin depremden etkilenen vatandaşlara manevi destek vermesinden rahatsız olan Muharrem İnce "Bu zihniyeti yok etmek lazım" diyerek "Deprem bölgelerine imam gönderiyorlar. 2023 yılındayız. Beyaz zambaklar ülkesi olacakken Orta Doğu’nun çukuruna düşmeyelim." ifadelerini kullandı.

KUR'AN'IN HÜKMÜNE ÇİRKİN SÖZLER: BEN DE KASIMPAŞA DİYORUM

Afet zamanı sela verilmesinden Allah'ın Kur'an'da ayetle belirttiği "evlat edinme" konusundan rahatsızlığını açıkça ifade eden Muharrem İnce "Diyanet enkaz altındayken sela verdi. Utanmazlıkta burada kalmadılar bir de evlat edinilecek çocuklarla evlenilebileceğini söyledi ahlaksızlar. Ben iki kız torun dedesi olarak bunu okuduğumda dedim ki; biz demek ki öleceğiz bunlar bizim çocuklarımızı alacaklar evlat edinecekler sonra evlenecekler öyle mi? Dişimizle yeriz biz sizi yahu. Ne zannediyorsunuz kendinizi. Biz Kuvai Milliyenin geleneğinden gelen insanlarız. Haddinizi bilin diyorum. Ben de onlara Kasımpaşa diyorum." dedi.

TDV'nin başlattığı 'Türkiye için İyilik Vakti' seferberliği devam ediyorTDV'nin başlattığı "Türkiye için İyilik Vakti" seferberliği devam ediyor

KAYNAK: HABER7
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 764
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Ali hoca sadece İslam'da evlatlığın olmadığını söyledi. Ne var bunda? Ayrıca bölgede misyonerler vardı bu yüzden imam göndermek gerekti. Muharrem İnce sen de illa bir şey söyleyecen ha.
    Cevapla
  • fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu gün psiklojisi bozulmuş olanların en son sığındığı yer gene Dindir, İslamdır. Psikolog ne yapıyor, neyi başarıyor Allah aşkına. Bana kalırsa Diyanette imamlar, hocalar, irşad eden kimseler psikoloji eğitimi de almalıdırlar, daha güzel daha faydalı olurlar. Müslümanlığı öyle bir sindirmeye çalışıyorlar ki, evlat edinmekteki dini hükmü açıklamak bile suç oldu. Gerçi Türk kültüründe herkes birine abi, amca teyze gibi gördüğünden bazı dini hükümler bize garip gelebiliyor.
    Cevapla
  • Arif 1 yıl önce Şikayet Et
    Asıl sizlerden kurtulmak gerek , feraha ulaşmak için
    Cevapla
  • sultan 1 yıl önce Şikayet Et
    vatıkan israil fıransa ingiltere daha bır sürü DİNLERİ OLAN ÜLKELERDEN ÇOK SAYIDA misyonerler o bölgeye geldiler hiç sesin çıktımı bay hoca nedir bu hazımsızlık derdiniz ne ......
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Sesi çıkmaz ki. Kendisi de diğer muhalifler kadar ezik.
    Cevapla
  • Gurbet 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunuda acicik inanmış bilirdik ama oda aynı chp
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
'Yasal zorunluluk' diyerek açıkladı! 27 belediyeye kayyum geliyor
Gazze’nin merkezinde İsrail askerine keskin nişancı pususu