Gönül Dağı 86.bölüm 2.fragmanında Ramazan'ın hayatı tehlikede! ''Kelime-i Şehadet getir''

Gönül Dağı 86.bölüm 2.fragmanında, ‘’Zincirlerinden kurtulamazsın diye bir kural mı var? Kurtar bizi buradan’’ diyen Ramazan’ın kendi kendine konuşması izleyenleri gülümsetti.

GİRİŞ 26.02.2023 10:01 GÜNCELLEME 26.02.2023 10:01
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Gönül Dağı’nda silahlı adamlar tarafından ele geçirilen Ramazan’ın imdadına amcaoğulları yetişir. Elleri zincirlenen ve başına silah dayanan Ramazan kıl payı kurtulmayı başarır. Gönül Dağı yeni bölüm fragmanında Ramazan’ın kendisini kaçıran kişilerin elini ısırması ve Selami’nin ise o kişilerin kafasına taş atması eğlenceli dakikalara sahne oldu.

TRT1 Al Sancak 4.bölüm fragmanı: ‘’Gözünün yaşına bile bakmayacaksın!’’ Ortalık kızıştıTRT1 Al Sancak 4.bölüm fragmanı: ‘’Gözünün yaşına bile bakmayacaksın!’’ Ortalık kızıştı

Gönül Dağı 86.bölüm 2.fragmanında sır perdesi aralanmaya ve gizem çözülmeye başlar. Hakikatlerin peşine düşen Gülsüm Öğretmen, Adem’in kızının yerini sorar.

Yönetmenliğini Yahya Samancı'nın, senaristliğini Teoman Gök'ün ve yapımcılığını Ferhat Eşsiz'in üstlendiği Gönül Dağı 86.bölümüyle 25 Şubat Cumartesi tarihinde saat 20:00'da TRT1'de yayına girecek.

Teşkilat 65.bölüm fragmanı: David Hartley hayatını kaybediyor mu? Kurşun isabet etti!Teşkilat 65.bölüm fragmanı: David Hartley hayatını kaybediyor mu? Kurşun isabet etti!

Taner ve Yasemin'in nişanı gerçekleştikten sonra yıldırım nikahıyla evlenmeye karar verirler. Nikah saati yaklaştığında Taner, Yasemin'le ilgili bir gerçeği öğrenir. Taner'in tepkisi ne olacaktır? Gedelli'nin Sesi Gazetesi, halk tarafından tepkiyle karşılanmıştır. Ramazan'ın evinin önüne gelen halk, Ramazan'ın dışarı çıkmasını engeller.

Ramazan, Taner'in nikahına yetişebilecek midir? Muammer ve Ciritçi Abdullah, bir yolculuğa çıkarlar. Baba oğulun yaptıkları bu yolculukta ikiliyi neler beklemektedir? Kasabadan gitmek isteyen Erkan'ın yüklü bir paraya ihtiyacı vardır. Erkan suç işlemek üzereyken kasabalılar tarafından jandarmaya ihbar edilir. Erkan'ın suçunu kim üstlenecektir?

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • aksaray 1 yıl önce Şikayet Et
    gönül dağı filmi gerçekden çoook mükemmel bir yapım olmuş.konuları örf ve adetleri gelenekleri insanların sıcaklığı her yönüyle mükemmel bir yapım. teşekkürler trt.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kripto para düzenlemesinde sona yaklaşıldı: Bu hafta Meclis'e sunulacak
Casusluk faaliyetlerine dikkat! Bir kişi nasıl ajan olarak devşirilir?