Malatya Havalimanı'nda göçük: 2 ölü

Malatya Havalimanı'nın yeni terminal binasının alt yapı çalışması sırasında toprak kayması sonucu göçük altında kalan 2 işçi hayatını kaybetti.

Malatya Havalimanı'nda göçük: 2 ölü
Malatya Havalimanı'nda göçük: 2 ölü
GİRİŞ 25.02.2023 19:30 GÜNCELLEME 25.02.2023 19:31
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Olay, bugün Akçadağ ilçesindeki Malatya Havalimanı'nda meydana geldi. Havalimanın yeni terminal binasının alt yapı çalışmaları sırasında açılan 3 metre derinliğindeki çukurda, toprak kayması sonucu göçük oluştu.

İki işçi göçük altında kalırken, mesai arkadaşlarının ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve kurtarma ekipleri ile güvenlik güçleri sevk edildi. Yapılan çalışma sonucu iki işçi de göçük altından çıkarıldı. İki işçi de sağlık ekiplerince yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. İşçilerin cansız bedeni, olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi işlemleri hastanenin morguna kaldırıldı. 
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: DHA
İbrahim Can Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - İbrahim Can

Editör Hakkında

İbrahim Can, 1993'te İstanbul'da doğdu. İnternet haberciliği kariyerine 2011’de başladı. İki yıla yakın küçük ölçekli sitelerde çalıştıktan sonra, 2012'nin Ekim ayında yenisafak.com'a başladı. 6,5 yıl çalıştığı yenisafak.com'da Gündem, Eğitim, Hayat, Dünya, Spor ve Video kategorilerinde çalıştı. Bir süre akşam sorumluluğu yaptı. Son olarak Ana Sayfa Editörü oldu. 2019'un Haziran ayında Haber7'de Gündem Editörü olarak göreve başladı. Hem Haber7 hem de Yeni Şafak'ta kültür sanat, eğitim ve siyaset alanları başta olmak üzere birçok alanda özel haber, infografik ve video hazırladı. Hala Haber7'de Haber Şefi olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    önce emniyet
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Erdoğan-Özel görüşmesindeki boş koltuk ne anlama geliyor?
Türkiye'ye karşı ne yapacaklarını şaşırdılar: Erivan ve Atina’ya silah tedariği!