İstanbul'da "huzur uygulaması" yapıldı

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekiplerince kentin birçok noktasında "Huzur İstanbul Uygulaması" gerçekleştirildi. Narkotik köpeklerinin de katıldığı uygulamaya polis helikopteri de destek verdi.

GİRİŞ 25.02.2023 21:48 GÜNCELLEME 26.02.2023 15:19
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

İlçe emniyet müdürlükleri ile Önleyici Hizmetler, Narkotik Suçlarla Mücadele, Özel Harekat ve Trafik Denetleme şube müdürlüklerinde görevli polislerin katılımıyla başta Beyoğlu, Kadıköy ve Fatih olmak üzere İstanbul genelinde yaklaşık 200 noktada asayiş uygulaması yapıldı.

Polis kontrol noktalarında durdurulan araçlar ekipler tarafından arandı. Sürücü ve yolcuların Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolleri gerçekleştirildi.

Narkotik köpeklerinin de katıldığı uygulamaya polis helikopteri de destek verdi. Balat'taki Deniz Liman Şube Müdürlüğünden kalkan botla da Boğaz genelinde denetim yapıldı.

Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 8
  • Selim 1 yıl önce Şikayet Et
    İstanbul da sorunlu semtler belli , Polis'in umumi yerlerde , haftasonları arama yaptığını herkes biliyor. Polis sadece normal vatandaşı rahatsız ediyor. Git Haftasonu Kadıköy Çarşı ya , git Gülsuyu Meydana ,Git Bağcılar ve Esenyurt ta bu işlerin merkezine v.b. Bu Yüzden 10 Bin kişi sorgulanır .10 kişi yakalanır .Bunlarda hakkında arama olmadığını düşünenler.
    Cevapla
  • KOKO 1 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH'A ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ KÜÇÜCÜK BİR ŞEHİRDE YAŞIYORUM UYUŞTURUCU ESRAR HİÇBİR ŞEY YOK TERTEMİZ ESNAFIN BİLE MALZEMESİNİ KAPIDA BIRAKIP GECE GİDİP UYUDUĞU GÜZEL ŞEHRİM gumuşhane
    Cevapla
  • Jandarma jandarma 1 yıl önce Şikayet Et
    :)))))))))) yani
    Cevapla
  • zafer gülten 1 yıl önce Şikayet Et
    yalnız belli yerlere yapılıyor hep,başka semtlerede yapılmalı,mesala ben İst-İkiteli deyim,Mehmet Akif Mahallesi Cuma Pazarı girişi karşı sokaktaki internet salonunun önünde karanlık tipler dolaşıp duruyor,belliki torbacılar.yani semtimizde uyuşturucu kullanan ve satanlar var.parklardada çocuklardan çok ne üdüğü belirsiz tipler var,yanında anası babası olmayan çocuk tek başına parka giremiyor,ne işi var çocuk parkında karanlık tiplerin,eşkiya tipli koca koca adamların.
    Cevapla
  • Sakin 1 yıl önce Şikayet Et
    Beykoz'da koruda alkol almak serbestmi?Bahçelievler'de motora alıyor arkasına müşteriyi bir eliyle para diğer eliyle yasaklı ürünü sürücünün cebinden alınca indiriyor. Kurye gibi eski püskü motosikletler üst araması yapılmalı. Ünlü tavuk dönerci kuryesi de orda ona benzer çalışıyordu
    Cevapla
  • Sualp 1 yıl önce Şikayet Et
    Sarıyerde torbacı dolu. Evlere servis yapıyorlar.. Lux araçlarla sadece 1 kez içilecek miktar taşıyorlar. Yakalanırsa içiciyim demek için az az satıyorlar.. Aile gibi görünüyorlar. Arkalarında baronlar var. Çoğu galerici ve kaçakçı aynı zamanda
    Cevapla
  • Akdeniz 1 yıl önce Şikayet Et
    İhbar et polise burda yazacagina
    Cevapla
  • Fatihli esnaf 1 yıl önce Şikayet Et
    Simdi bu guzel haber sevindirici lakin bu surekli yapilmali ben esnafim dukkan kuruyemis uzerine valla billa her milletten insan hepsimi oturumlu yahu sasirmamak elde degil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti'de değişim: 2K formülü
Türkiye, İsrail'e açılan davaya müdahillik için resmi başvuru hazırlığında