Hocalı Katliamı kurbanları için Taksim Camisi'nde Kur'an-ı Kerim okundu

MHP Beyoğlu ilçe Başkanlığınca, Hocalı Katliamının kurbanları için Taksim Camisi'nde Kur'an-ı Kerim okutuldu.

GİRİŞ 26.02.2023 22:24 GÜNCELLEME 27.02.2023 09:13
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Hocalı kurbanları ve Kahramanmaraş merkezli depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlar için MHP Beyoğlu İlçe Başkanlığı üyelerince, Taksim Camisi'nde akşam namazından sonra Kur'an-ı Kerim okundu ve dualar edildi.

Etkinliğe katılan Azerbaycan'ın İstanbul Konsolosu Zaur Allahverdizade, 31 yıl önce insanlık tarihinin en korkunç cinayetlerinden birisinin yaşandığını söyledi.

Ermenistan'ın Hocalı'da sivillere soykırım yaptığını hatırlatan Allahverdizade, "Bu soykırımda 613 Azerbaycan vatandaşı hayatını kaybetti. Ruhları şad olsun. Ayrıca Türkiye'de depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum." dedi.

MHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi Yavuz Tellioğlu da Hocalı'da 613 kişinin büyük bir katliama uğradığını vurgulayarak, "Bu katliamı nesilden nesile aktararak unutmayacağımızı gösteriyoruz. Bizler de Hocalı'da ve depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için Kur'an-ı Kerim okuyacağız." diye konuştu.

Camideki etkinliğe MHP MDK Başkan Vekili Niyazi Paksoy, MHP Beyoğlu İlçe Başkanı Bayram Gölcük ve teşkilat üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Programın ardından cami çıkışında vatandaşlara helva ikram edildi.

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 4
  • kırmızı 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Tümüne Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah
    Cevapla
  • Osmanlıcıkürt 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun Allah kabul etsin
    Cevapla
  • DADAŞ 1 yıl önce Şikayet Et
    tüm İslam alemi özellikle türkler Ermenilerden çok cekti
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fed, piyasaların merakla beklediği faiz kararını açıkladı
Karadeniz'de doğal gazdan sonra petrol heyecanı! İller açıklandı