Ömer 6.bölüm fragmanı: ‘’Sizinle konuşmak istediğim çok önemli mesele var!’’

Ömer 6.bölüm fragmanında olup bitenler karşısında sessizliğini bozan Tahir ile Reşat arasında tansiyon iyice yükselir. Ömer'in şımartıldığını ve her istediğinin yapıldığını düşünen Reşat zehir zemberek sözler sarf eder.

GİRİŞ 28.02.2023 13:54 GÜNCELLEME 28.02.2023 13:54
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Ömer 6.bölüm fragmanında Tahir, Ömer’le Nisa’yı hep şımarttığını ve onlara ne istedilerse verdiğini söyleyerek babasına karşı sert bir tavır sergiler.

‘’Sen ne istedin de vermedim?’’ diyen Reşat, ‘’Hiçbir şey vermedin’’ karşılığını alınca neye uğradığını şaşırır. Ömer yeni bölüm fragmanında Nisa, insanların artıklarıyla beslediğini ve durumlarının bundan ibaret olduğunu dile getiren Emine’nin yüzüne tokat yapıştırır.

 Ömer 6.bölüm fragmanında Gamze, ‘’Ona her baktığında yeni doğan bebeğin nefesi gibidir. Ciğerini yakar. Dile gelmeyen, canını yakan… Böyle bir şeydir aşk, ama yine de işte sana hayat veren bir duygu’’ diyerek düşüncelerini ifade eder.

Genç kızlığını yaşamak istediğini itiraf eden Nisa gözyaşlarına hakim olamaz ve başını Gamze’nin omzuna koyar. Tepkisini açıkça ortaya koyan ve isyan bayraklarını kaldıran Tahir, ‘’Sizinle konuşmak istediğim çok önemli mesele var’’ diyerek Fatma’nın karşısına dikilir.

Gamze'nin gözlerinde aradığı umut ışığını bulamayan Ömer, içindeki yarayı gizleyerek Süreyya ile evlilik yolculuğuna adım atar. Fakat Gamze ve Ömer aşklarını bastırmaya ne kadar uğraşırlarsa uğraşsınlar, sevgileri dile gelmenin bir yolunu bulmaktadır.

Oğullarının mürüvvetini görmek için büyük bir adım atan Ademoğlu ailesi, tam her şey yoluna girdi diye düşünürken, Nisa’nın evinden gelen bir telefonla sarsılırlar. Ömer ablasını yalnız bırakmazken Nisa çocuklarının baba hasretiyle yüzleşir.

Ömer ve Gamze verdikleri zor kararın arkasında durmaya çabalamaktadır. Ömer’i Süreyya ile birlikte görmenin acısıyla sarsılan Gamze, çareyi eski bir dostun yanında bulur ve kalbinden geçenleri ilk kez dile döker. Gamze’nin yürüdüğü yol onu yeniden Ömer’in karşısına çıkardığında bu sefer soru sorma sırası Gamze’dedir.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 7
  • ahiret 1 yıl önce Şikayet Et
    diziler saçmalık bir kere islamla müşerref olan bir insan ne istediğini bilir başı açıkla işi olmaz saçmalık ötesi bir dizi izlemeyin bu kadar
    Cevapla
  • Zeynep 1 yıl önce Şikayet Et
    Kurtlar vadisi,arka sokaklar hariç,bütün diziler ,hoş değil
    Cevapla
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Son zamanlarda hayatın din hükümleriyle inşa edilen kısımlarına dair karalama ,küçük düşürme,itibarsızlaştırma amaçlı ,dini bilince saldıran sinsi temalar,filmlerin içerisine yerleştirilmekte.. Burada dine ait kimi unsurları geçiyor gibi işlenmesi işin kozmetiği olup alttan alta dini-kültürel unsurların açıkça içi boşaltılmaya çalışılıyor..Denetleme kesinlikle şart..Kültürümüzün kimi unsurlarının çarpıtılarak sapkın ,art niyetli senarist ve yapımcıların reyting mezesi haline getirilmesine dur denilmelidir..Bu toplumun büyük çoğunluğu için dini kültürümüz toplumun ayakta durmasını sağlayan bütün değerlerin omurgasını oluşturur..
    Cevapla
  • misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    tmm ama islam başka bir şey müslümanlık başka bir şey bunu da kabul etmek lazım. Allah isra 13 de çalışın herkesin karşılığı yaptığı kadardırı sen tutup zikirle karıştırırsan işler sarpa sarar. ibadet, Allahın kulundan yapmasını istediği her şeydir. Kulluk, namaz, çalışma, üretme hepsi var. Harama helale uyma vs falanda. ama bedavacılık yok, dilenme yok, hazırcılık yok, hak yeme yok.
    Cevapla
  • can 1 yıl önce Şikayet Et
    eleştiriyor musunuz dizi reklamı mı yapıyorsunuz?
    Cevapla
  • Realist 1 yıl önce Şikayet Et
    Çarpık ilişkileri konu alan ve inançlı bir aileyi olumsuz örnek olarak sunan bu diziyi siz de haber yaptınız öyle mi?
    Cevapla
  • one world 1 yıl önce Şikayet Et
    söz konusu inancli müslüman ailesini olumsuz göstermek degil.. islamin ta kendisi olumsuz göszteriliyor.. hedef budur.. haa.. yanlis yapan ve hata icinde olan islam inancli aileler yokmu.. tabiiki vardir.. ama malesef burda ya kasitli olarak direkt islam hedef alinmaktadir.. yada dindar insanlarin insanlarin hatalarini islamda varmis gibi gösterme gayreti icersindeler.. burda kendisini düzeltecek olan sadece düsmanlar degil.. dindar gecinen kisilerde kendilerine ceki düzen vermelidirler.. zekatini vermeyen zengin dindar aileler var.. kul hakki yiyen ama dindar gecinen bir sürü insanlar var..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mehmet Büyükekşi olaylı sezonda yaşananlar için kulüpleri suçladı!
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?