Milli Eğitim Bakanı Özer duyurdu! Malatya'da on binden fazla vatandaş yaşayacak!

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Malatya Beydağı'nda oluşturulan 2 bin konteynerin haricinde, Teknokent'te yaklaşık on bin vatandaşın yaşayabileceği 2100 konteyner evin kurulumlarının tamamlanmak üzere olduğunu duyurdu.

Milli Eğitim Bakanı Özer duyurdu! Malatya'da on binden fazla vatandaş yaşayacak!
Milli Eğitim Bakanı Özer duyurdu! Malatya'da on binden fazla vatandaş yaşayacak!
GİRİŞ 27.02.2023 20:23 GÜNCELLEME 27.02.2023 20:23
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan merkezli 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerin ardından Malatya'da depremzedeler için konteyner kent kurulumu sürüyor. 190 bin metrekarelik Malatya İnönü Üniversitesi Teknopark bahçesinde 230 işçi, 110 iş makinasıyla çalışmalarını sürdürüyor. 

'ON BİN VATANDAŞIMIZIN YAŞAYACAĞI 2100 KONTEYERİN KURULUMLARI TAMAMLANIYOR'

Bakan Özer sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Malatya Beydağı’nda vatandaşlarımız için oluşturulan 2 bin konteynere ek olarak Teknokent’te de on binden fazla vatandaşımızın yaşayacağı 2100 konteynerin kurulumları tamamlanıyor. Daha fazla kenetlenerek hızla toparlanacak, yaraları devlet ve millet el ele saracağız." ifadelerine yer verdi.

KAYNAK: HABER7
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 7
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Sayın bakanım. Tek ricam malatyanın millet vekillerinin aklıyla bir iş yapmayın. Oymazyani. Bence 11 şehire kayyum atansın her konuda
    Cevapla
  • B t 1 yıl önce Şikayet Et
    Milletvekillerimi şehirleri yıktı kayyum ne alaka 99daki depremde diş ülkelerde gelen parayı maaş olarak verdiler devletimiz güçlü evini yönetemeyeler yöneticilerimize laf söylemeye hakları yok
    Cevapla
  • Tatar 1 yıl önce Şikayet Et
    K.maraş a neden kurulmuyor acaba konteyner kent
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Çok zekice hesap uzmanısın galibs
    Cevapla
  • Fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    Depremin maliyeti 40 milyar dolar...her eve izalator konsaydi maliyeti 3 milyar dolar varın siz düşünün
    Cevapla
  • Kaan 1 yıl önce Şikayet Et
    Saniyede izalatör mü yapılıyor. Gücün varsa kendi evine yaptır. Onudamı devlet yapsın?. Herseyi devletten bekliyonuz. Ama boyuna apartman dikmeyi biliyonuz. Of ne ala.. yarın evlere olur bu sefer yollarada izalator yapın dersiniz. Var sen düşün.
    Cevapla
  • öneri 1 yıl önce Şikayet Et
    bütün illerde kentsel dönüşümü toki yapsın. dönüşümde yapılan evler de yıkılmış. müteahhitler çürük ev yapmaya devam ediyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çelik kanatların kahraman pilotları konuştu... 'Meydan okuyoruz'
Başkan Erdoğan, fotoğraf çektirmek için yanına gelen vatandaşa sigarayı bıraktırdı!